Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:05 | March 6, 2017

Volym med got2be

Innehåller adlinks.

got2be volumeFörra fredagen var jag på ett event med Schwarzkopf och där var det en stylist som fixade mitt hår med deras produkter och nu tänkte jag visa er hur hon använde dom på mig.
got2be volumeDet man behöver är hårfön, locktång, torrschampo, fönspray som har lite saltvattenspray-effekt och ett värmeskydd.got2be volumeDessa produkter använde hon på mig, 2 sexy Big Volume- LÄNK, Mind Blowing- LÄNK och 220° Heat Protection- LÄNK.got2be volumeJag hade torrt hår från början och sprayade genom rötterna med torrschampot.got2be volumeVolym! Det här torrschampo är verkligen så bra om man är på jakt efter en som ger volym.got2be volumeEfter det sprayade jag Mind Blowing genom längderna för att ge håret textur och sedan fönade jag det torrt. Efter det sprayade jag igenom längderna med värmeskyddet och lockade längderna.got2be volumeSåhär blev resultatet efteråt. Massa volym och mjuka längder med lite textur.got2be volume


2 kommentarer2 kommentarer om “Volym med got2be”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej!
    Jag behöver hjälp.. Jag fyller 24 i år men, folk tror alltid att jag är runt 17. Jag klär mig trendigt klassiskt och sminkar mig typ som du, ganska diskret men noggrant. Enkel brun sotning, lite mascara, lätt contour osv. Typ liknande frisyr som du också fast ljust blond. Jag förstår inte varför alla tror jag är så ung. Trött på att inte bli tagen på allvar. Har du smink eller stylingtips för att se äldre ut?! Går inte att hitta mycket tips på nätet för att just se äldre ut heh

    Reply
  • Har exaakt samma problem hade vart väldigt tacksam för svar!! Tror dock de kan bero mest på att dagens 14-15 åringar börjat bli ordentligt bra på att sminka sig osv och ser ut som 20!

    Reply