Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:25 | March 6, 2017

Träningsbilder ni inte sett

Innehåller adlinks

475a0641Jag gick igenom lite material på min hårddisk och det ligger så mycket bilder där som jag inte visat. Bland annat detta snygga som Lisa Höök fotade på mig i vintras. Jag behövde lite snygga headerbilder och vi passade även på att fota träningsbilder och jag är så nöjd med dom. Lisa fick till det som jag ville, ljusa härliga fräscha bilder och dessa fotade vi på Nordic Wellness i Hammarby Sjöstad.

Träningskläderna jag har på mig hittar ni här!

Jag har kunnat jobba på riktigt bra idag, när jag är hemma själv med hundarna är dom så lugna och sover mest hela tiden men så fort Marcelo kommer hem blir dom alldeles till sig. Kan bero på att Marcelo alltid blir så överglad när han träffar hundarna och dom i sin tur blir ännu gladare och det resulterar i att det bara är massa ståhej här hemma på kvällarna.

Jag har hunnit klippa hela tre filmer till min Youtubekanal och ni som gillar träningskategorin här på bloggen måste kika in min kanal nu på söndag. 😉 Ha en fin kväll allesammans så hörs vi imorgon. 😀475a0677 475a0905 475a0917


1 kommentarerEn kommentar om “Träningsbilder ni inte sett”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Härliga inspirationsbilder! Här sitter man höggravid och längtar tills bebis är ute, kroppen har återhämtat sig och man kan börja köra igång med träning för att få tillbaka den vanliga vältränade kroppen! 😀 Tack för bra blogg och bra youtubekanal! 🙂

    Reply