Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:11 | March 6, 2017

Såhär går du ner i vikt!

NYTTIG MAT nyttig matReceptet på denna goding hittar du här!

Har också en fråga angående pulver ? Finns det pulver som hjälper till att gå ner i vikt? Tränar 2-3/ggr i veckan men det händer aldrig något… har inte en mega bra kost så det är ju säkerligen det som är problemet.. men känner att jag inte har tillräckligt med kunskap. Så finns det någon ”pulverhjälp” som skulle va bra? Tacksam för svar!! Älskar din super inspirerande blogg!! Visa helst inte mitt namn om du ska lägga ut denna kommentar ?

SVAR: Hej!
Som du själv säger så ligger mest troligt problemet i kosten. Äter man inte bra kan inte kroppen arbeta för att uppnå de resultat du vill ha. Visst är det så att gör du av med mer energi än du får i dig, förbränner du mer än du äter, så kommer du att gå ner i vikt. Men du kan äta stora portioner mat och bli mätt trots att det är färre kalorier i det än vad du gör av med så allt handlar egentligen om vad du väljer att stoppa i dig. Äter du tex massa snacks och snabbmat så för du först och främst inte i dig så mycket näring, kroppen blir proppad med dåliga kalorier och du kommer mest troligt inte bli mätt utan mer äcklad. Men äter du hälsosamt, väljer bra mat med mycket näring så kommer du kunna äta dig mätt och gå ner i vikt.

Det finns såklart pulverdieter men de leder ofta till jojo-bantning, med andra ord när du slutat med det kommer du mest troligt gå upp i vikt igen. Så mitt råd är att välja de bättre och hälsosammare alternativen när du äter mat och när du tränar se hela tiden till att pusha dig själv och sätt upp nya mål allt eftersom. Då kommer du utvecklas inom träningen, orka träna hårdare och det kommer i slutändan resultera i viktnedgång. 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Såhär går du ner i vikt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt att se att du inte rekommenderar pulverdieter! Älskade ditt inlägg om att du INTE åt proteinpulver, tycker du verkar ha en sund och bra inställning till träning och mat Annica❤️

  Reply
 • Jag håller med! Bra svar på en (i min uppfattning) skrämmande fråga. Att folk vill ersätta mat med pulver och piller känns allt annat än hälsosamt.

  Reply
 • Hej! Hur tar du bort smink? Vad använder du för produkter? Kan du göra en nattrutin på youtube? ? kram

  Reply
 • Vad tycker du om nijes Propud? Är det ett bra alternativ till mellanmål eller är det samma som smaksatt kvarg(alltså inte så nyttigt)?

  Reply
 • Tror inte heller på detta med dieter. Tror mer på “Ät lite av allt” och tänk sunt, banta aldrigoch träna lagom!

  är 42 år och väger ca 55 kg, är 1,68. Har haft samma vikt sedan jag var 20 år.

  Tror att dieter leder till att man saknar mat så mycket att man i slutändan äter för mycket och då behöver dieten igen och igen…

  Det finns en tanke bakom alla pulver dieter/Bars. Att sälja så mycket som möjligt!

  Var snälla mot era kroppar! Vi har bara en! <3 kram

  Reply