Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:07 | March 6, 2017

Jordgubbs bowl

jordgubbs bowljordgubbs bowl

Gud vad jag älskar att starta mina dagar med bowls, jag har kommit in i en bowlperiod där jag mixar banan, turkisk yoghurt och valfria bär till. Idag blev det jordgubbar:
1 banan
1dl turkisk yoghurt
2dl frysta jordgubbar
-Mixar allt och toppar med müsli, gojibär, kakaonibs och honung.

Hundarna har vart ute och gjort sina behov och nu väntar jag bara på att dom ska somna så jag kan börja spela in mina klipp som ska komma upp denna vecka. Det enda jag har inplanerat denna vecka är bio på onsdag och ev gästa ett program på SVT på fredag. Jag vill inte planera in något nu när jag har båda hundarna så alla möten jag måste åka in på tar jag efter att hon fått åka hem till Pischa. 🙂

Gud det känns verkligen som att det enda jag bloggar om är hundarna, som att dom är de enda som kretsar i mitt liv just nu haha. Men det blir ju lite så eftersom det är det enda jag hinner med för tillfället och jobb. För en gång skull förstår jag mig på er småbarnsföräldrar. Men! Jag har även kört lite hemmaträning nu medan hundarna sover, det kommer att dyka upp på min Youtubekanal i veckan. Missa inte det. 😉

Här kommer i alla fall klippet från fotograferingen med Ur&Penn. Alla länkar till plaggen hittar ni om ni går in på klippet HÄR och klickar på ☞ ÖPPNA MIG ☜


6 kommentarer6 kommentarer om “Jordgubbs bowl”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här