Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:43 | March 5, 2017

Veckans material, det räcker med en hund!

ur & pennJag har gått igenom lite material inför kommande vecka. Som jag berättade i ett tidigare inlägg så var jag och fotade för Ur & Penn eftersom jag gör ett samarbete med dom och nu har jag valt ut lite favoriter som jag tänkte visa er hur man kan styla och så. Men det kommer framöver, nu har jag bara gått igenom allt och tänkt igenom de olika stilarna.

Det har vart en ganska så tråkig söndag alltså, jag hade velat göra så mycket mer men jag har vart ganska begränsad idag. Alltså det är en grej att ha en liten hund men jag tror inte att jag skulle klara av att ha två hundar faktiskt. Det går såhär korta perioder men jag känner att en hund räcker och också i den storlek som Stitch kommer att bli, det känns som en smidig storlek. Lätt att ta upp under armen eller sätta i knät om det skulle behövas. Och man får mycket hund i ett lite mindre format, lätt att ta med pga storleken men också en hund som du kan ta med på en löprunda i skogen.

Jag tycker ändå att det är mysigt att ha båda och jag är så tacksam för allt som Duchess bidrar med för hon är en stabil hund som hjälper till att forma valpen, säger ifrån när det behövs och leker med henne när hon har överskotssenergi. 😀

Well, hoppas att ni haft en bättre söndag och att ni också haft en bra helg. Nu ska jag packa ihop dessa smycken och plocka fram sådant som jag måste fota och filma i veckan. Imorgon kommer vloggen upp från fotograferingen med Ur & Penn så in och prenumerera på min Youtubekanal så att ni inte missar mina klipp som kommer upp framöver. 😉

Prenumerera här!

ur & pennDen här marinblå ringen kommer jag matcha till det silvriga dubbelhalsbandet.ur & penn regalVilken av dessa klockor skulle ni valt? Jag tycker den till vänster känns lite Gucci-inspirerad. 😀ur & pennDessa ringar är så fina!ur & pennUr & Penns guldsmycken är 18k guldpläterat och kostar därför inte skjortan. 😀


8 kommentarer8 kommentarer om “Veckans material, det räcker med en hund!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De är guldpläterade, därför de inte kostar skjortan:)

  Reply
 • Yes med 18k guld

  Reply
 • Samarbete med företaget och komma med fel information, hur låter det. (haha, seriöst ??)

  Reply
 • Hon har inte kommit med fel information. Jättekul du visar smycken Annica kram.

  Reply
 • Hoppas du får en bra och fin dag. Ny vecka nya tag ?

  Reply
 • Köper aldrig sådant för det håller inte länge

  Reply
 • Hej! Hur tar du bort smink? Vad använder du för produkter? Kan du göra en nattrutin på youtube? 🙂 kram

  Reply
 • Eller DW-inspirerade (kopierade?!)?

  Reply