Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:57 | March 5, 2017

Morgon löpning

Morgon löpningHelt slut det är vad jag är. Marcelo har legat bakis hela dagen så jag har fått tagit hand om båda hundarna samtidigt som jag försökt att jobba, ni kan ju bara gissa hur det har gått. Inte alls bra så jag är inte på så jättebra humör. Det här är anledningen till att jag själv inte dricker, det förstör mer än det gör nytta. Jag kan ta ett glas bubbel om jag är sugen på det men jag dricker mig inte full längre som jag gjorde för några år sedan. Jag har det roligare när jag är nykter och har kontroll och det är så värdefullt dagen efter när man har energi och inte missar hela dagen. Så pga detta har jobb blivit lidande så jag måste skicka lite mejl och skjuta upp ett samarbete, tack för den liksom…

Men jag hann i alla fall ta en morgonrunda med Duchess, vi sprang 3km och det räckte gott och väl eftersom det var så satans kallt ute. Mina läppar och hakan blev så jäkla kalla att det gjorde ont men det var skönt att komma ut och röra på sig. Sedan valpen har kommit har jag prioriterat henne och lagt träningen lite åt sidan eftersom första tiden är så himla viktig. Så att jag fick komma ut en sväng idag, trots att det bara var en kort runda, så var det värdefullt för mig!
Morgon löpning Morgon löpning


32 kommentarer32 kommentarer om “Morgon löpning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känner som du, dricker inte heller längre. Inte för att jag blir bakis dagen efter, men det känns bara så ofräscht!
  De sämsta är ju när de ska gå ut över andra. Sånt kan få humöret att hamna i botten. Men skit i honom och låt han slösa sin dag idag på att va bakis helt enkelt 🙂 Var glad att de inte är du och ta tillvara på dagen så gott du kan trots mycket jobb och hund-pyssel! Det är ju härligt de med och du klarar mer ensam än va du tror! När han piggnar till så överlåter du hund-jobbet till honom och tar dig ett härligt bad eller nånting för att vara lite ego 🙂

  Reply
 • Jag håller med. Fine, visst får man dricka men när det går ut över andra så är det inte okej.

  Reply
 • Lägg ingen energi på honom utan använd den till annat.Vill han slösa bort en dag genom att vara bakis så strunta i det.Förstår att det är frustrerande. Så ikväll får han ta allt ansvar för hundar mm så du får tid till annat och framför allt dig själv

  Reply
 • Ja han får skylla sig själv, jag kämpar på som vanligt 🙂

  Reply
 • Men hur ofta ligger han å är bakis? Han hade ju träffat nån kompis igår? Är väl inte hela världen? När han börjar piggna till får han ta över hundarna?

  Reply
 • Nej det är inte ofta. Men är det inte fest så är det träning eller fotboll med grabbarna… Klockan är efter 17 och han sover fortfarande. Jag hinner lägga mig innan han vaknar…

  Reply
 • Vad är egentligen problemet? Jag vill inte ta ställning till någon av er….men JAG tycker att om man är i ett förhållande så ÄR DET det viktigaste!!
  Kanske Marcello inte är redo för ett förhållande som du verkar vara???Du måste bli tydligare i vad du vill ha i ett förhållande….han verkar leva kvar i ett typ förhällande man har när man är 20…..att man gör allt med kompisar och sen kommer tjejen..vet ej om det är så KÄNNER INGEN AV ER men det verkar vara så när jag läser bloggen
  Hoppas jag har fel och att ni löser detta.

  Reply
 • Men pratade ni inte om allt innan ni skaffade hunden? Tog du inte upp detta med honom att han kommer få göra förändringar i sitt liv, ni både är ju uppvuxna med hund om vet vilket ansvar det innebär. Hade jag varit Marcelo hade jag varit ärligt och sagt att “vi har en hundvalp hemma plus en annan hund som vi är hundvakt till, jag måste hjälpa annica kan inte vara bakis imorgon grabbar” typ nåt i den stilen. MEN samtidigt så måste du nog vara tydligare i detta innan han går iväg på festen eller träffar polare osv att han får hålla sig i hyfsat bra skick för du har mycket arbete med bloggen, samarbeten osv osv … kommunikationen verkar ha brustit lite just i denna situationen och marcelo trodde nog att det var “grönt ljus” eftersom du kanske inte tog upp nåt med honom innan. Men jag kan ju ha fel.

  Reply
 • Har ni jämfört eran valps utveckling med de andra valparna i kullen??

  Reply
 • Nej det har vi faktiskt inte gjort.

  Reply
 • Håller med Tove. Jag tycker du ska vara glad att han haft kul. Han är ju ditt allt har du sagt. Tänk om ni hade 3 barn också. Så är livet för många. Tycker Marcelo ställer Upp mycket på dej o aldrig hört han klaga.

  Reply
 • Om vi hade haft tre barn hade jag inte tillåtit honom komma hem full.

  Reply
 • Men kom igen . Han är bara 26. Du får göra som mej bli kär i äldre man. chansen större att han är mer hemma. Men jag så självständig tycker det skönt o vara själv ibland.

  Reply
 • Ja visst är det skönt att vara själv ibland, men inte när man är hundvakt och samtidigt har en valp plus att jag var tvungen att spela in ett youtubeklipp. Det blev för mycket.

  Reply
 • Ok förstår ta hand om dej allt fixar sej nog kram söta.

 • Håller också med Tove, varför inte vara glad för hans skull om han haft rolig, det var ju en kompis
  som var hemma från Serbien!
  Du har ju också varit bakis på söndagar tidigare!
  Han verka aldrig klaga på dig, tycker du inte heller skulle göra det!

  Reply
 • Följer man Marcelos Instagramstory,snap mm så ser man att han varit borta torsdag kväll,fredag kväll samt lördag kväll så då kanske det inte är så konstigt att Annica tappat tålamodet.Man skaffar hund tillsammans och då är det bådas ansvar eller hur ? Hon är själv med hund/hundar hela dagarna när han jobbar samt får ta kvällarna också. Självklart ska man ha kul med kompisar men det finns väl en gräns ibland……………Annica kanske också vill ha en kväll att göra annat.Vissa av er sitter och gnäller över att hon inte umgås med vänner men när ska hon hinna det med ansvar för två hundar som har sina behov ?

  Reply
 • Ja men då hade vi inga hundar att ansvara över och senast jag drack, när var det? Jag gör inte det längre.

  Reply
 • Tror att Marcelo tar ansvar för hundarna och han verkar ju städa 24/7 då det kanske behövs ibland,
  men du A försvarar ju alltid!
  Hon var ju på Grammisgalen eller vad det var för tillställning!
  Jag tar inte ställning till någon av dom jag tycker bara så här!

  Reply
 • Ja jag försvarar Annica !!!!

  Reply
 • Asså jag tycker väl mest att det inte känns som en sån stor grej att han är bakis en söndag lixom,. Förstår att det blir lite extra för dej denna dag då men han ställer ju upp för det med annica..kommer bli mycket att ni får anpassa er efter hundarna, nu va det du som fick ta extra idag, då får väl marcelo ta extra en annan dag?

  Reply
 • Jag vet men idag var det inte så passande då jag hade en film som jag skulle spela in och klippa till imorgon. Därför fick jag skjuta på det till torsdag och slänga upp en annan imorgon.

  Reply
 • Alla skriver hundarna. Men duschess har ni väll bara några veckor. Kul i Stockholm med att det finns en hel del kaféer o du kan ta med stitch. Jättebra.

  Reply
 • Ja vi har henne i 1,5 vecka till 🙂
  Ja Stitch är lättare att ta med just nu för att hon är valp, det är bara att stoppa innanför jackan och åka iväg. Det är lite mer krävande med en stor hund.

  Reply
 • Marcelo behöver växa upp och ta mer ansvar, speciellt om du/ni hade två hundar just nu att ta hand om också.
  Att vara bakis denna helgen kanske inte var det bästa valet, för han gjorde ett val att dricka … han kanske behöver jobba på att sätta sig in andras situation. Han kunde ju druckit 3-4 öl men om han är så bakis så vart det nog mer åt 8-12 hållet …

  Men det där med att skjuta upp samarbeten får du nog ställa in dig på att det kommer hända många många gånger igen, speciellt när du har hundvalp och det första året i hundens liv. Marcelo har väl ett 8-17 jobb typ? Du kommer ju få ta mer ansvar med hunden eftersom du har bloggen och kan vara mer flexibel.

  Hoppas du kan ta upp detta med Marcelo så kanske han tänker sig för nästa gång det bjuds till fest med hans polare!

  Reply
 • Ja precis. Visst vet jag att det kommer bli en hel del jobb med valpen, men när marcelo kommer hem kan han ta henne och jag får jobba. Just nu är det så att så fort han kommer hem går jag en längre promenad med den större hunden och när jag kommer hem så börjar kaoset med att dom börjar busa…

  Reply
 • Än hur mycket man älskar hundar, tror jag erat köp inte var det bästa just nu,tänk om ni skulle gå skilda vägar,
  då skulle det bli jobbigt med hunden!

  Reply
 • Jo dom tyckte ju det var rätt tid för dom. O sen förstår man om det plötsligt blir mycket med två hundar. Men dom kommer fixa detta.

  Reply
 • Hade också varit små sur faktiskt om han varit borta flera kvällar. Eftersom ni har hunden och du behövde jobba. Iaf skippat att bli bakis om man vet att man blir så pass dålig.

  Reply
 • Hoppas du tar upp detta med marcelo å inte bara med oss läsare,. Ni behöver nog lite prata igenom vilka förändringar/anpassningar ni båda måste göra. Det är lätt att tänka å tro att man är överens men detta va ett exempel att ni inte verkar vara det.. ❤

  Reply
 • Jag tycker att marcelo ska ha “suck it up” litegrann igår och oavsett hur pass bakis han var så ska han ha tagit hand om hundarna då du var tvungen att jobba. Jobb går före bakfyllan, så enkelt är det. Du var med hundarna lördag kväll – marcelo gjorde annat. Marcelo bör i sånafall ta hand om hundarna söndag dag – du får göra annat. 🙂

  Reply
 • Vilken stor bebis Duschess är, mys <3 och det ska bli så kul att se mer av lilla Stitch! 🙂

  Reply