Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:30 | March 3, 2017

Ska man blöta beautyblendern?

1435829463-97931Jag har en fråga om beautyblenders, måste man blöta dom innan man applicerar foundation? Tycker alltid det känns så blött i ansiktet och känns knappt som foundationen fastnar om du förstår? Tack på förhand! ?

SVAR: Hej!
Ja du ska blöta igenom din beautyblender men sedan kramar du ur den rejält. Min är mer fuktig än blöt skulle jag säga. Det du kan göra också är att lägga den i en handduk och krama ur den lite extra för är svampen blöt när du ska applicera din foundation så kommer den som du upplever inte släppa ifrån sig så mycket foundation utan mer vatten när du ska sminka dig.

Hoppas att det går bättre nu! 😉


9 kommentarer9 kommentarer om “Ska man blöta beautyblendern?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag blöter min i varmt vatten och kramar ur sen kramar jag en sista gång i en bit papper.

  Reply
 • Jag blöter aldrig min o är nöjd med resultatet.

  Reply
 • Tack snälla för svar! ? Ska testa det då!

  Reply
 • Personligen tycker jag att det är en smaksak om man väljer att blöta den eller inte. Jag upplever att en torr beautyblender ger ett mattare och mer täckande resultat medans en fuktig ger mer lyster och naturligt “glow” i huden. Sen är det även lättare att använda den torr med vissa foundations/concealers och vice versa enligt mig iallafall! 🙂

  Reply
 • Jag tycker aldrig att jag får dit fondationen eller concealern bra utan att blöta den. Men sen tycker jag att man blir så enormt trött i armen av att sitta och dutta med den i hela ansiktet. Lata jag xD

  Reply
 • Hej! Jag har problemhy,alltså är inte torr eller fet i hyn men får ändå finnar. Äter bra mat och tränar.. har du tips på hur jag kan ta hand om mitt ansikte?

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga om concealer och miniralpuder (bareminerals).
  Kan man använda concealer tillsammans med ett mineralpuder utan att de skär sig eller ser kakigt ut?
  Jag är ute efter en concealer att ha under ögonen och jag använder mig utav bareminerals fairly light.
  Men är rädd att det kommer bli kakigt eller skära sig.
  Hur applicerar man? Kan man ha baremineral övet eller ska man undvika att applicera det ovanpå??

  Reply
 • Hur tvättar man sin Beauty blender?! :O

  Reply
 • Det finns ju speciellt “schampoo” för beautyblendern att köpa, jag brukar dock värma min i mikron i en skål med vatten och sedan tvätta rent med diskmedel när vattnet svalnat. 🙂

  Reply