Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 3, 2017

got2be Force Glam

got2be force glamFör en vecka sedan var jag på en aw med Schwarzkopf då dom släppt nya hårprodukter. Ultra hold hairspray, shine wax och en fast dry spray-gel. Dom har även ett toppschampo som jag kände att jag var tvungen att uppmärksamma eftersom den är riktigt bra!

got2be Glam Force ultra hold Hairspray
Jag skulle inte lyssna på namnet på den här produkten för jag själv upplever att det är en lätt spray, en sådan som inte gör att håret blir stelt. Perfekt att använda för att få kontroll på frissigt hår plus att du kan borsta ur den. Jag skulle säga att man ska använda den här sprayen till utsläppt hår som man fortfarande vill ska kunna röra sig. Förstår ni vad jag menar då? Den ger inte en hård klibbig känsla som man kanske behöver när man ska göra en stram rejäl håruppsättning där inte ett enda strå får röra sig.
Pris: 275ml, 69kr- LÄNK

got2be Glam Force Shine Wax
För er som har lite samma problem som mig att håret är babymjukt och det är svårt att styla så kan man använda vaxet för att få lite textur på håret. Ta en klick i värm upp vaxet mellan handflatorna och krama sedan in produkten i topparna och en bit upp i längderna.
Pris: 100ml, 69kr- LÄNK

got2be Glam Force fast dry Spray Gel
Det här är en produkt som jag skulle kunna rekommendera killar med något längre hår. Typ som Marcelo hade innan han sparade ut till till en “hästsvans lång frisyr”. Tänk er typ Justin Bieber och Baby-låten. Produkten torkar snabbt, du får en fin glansig finish som du kan styla och dra i lite under dagen. Produkten är inte klibbig och hår blir heller inte stelt.
Pris: 150ml, 69kr- LÄNK

got2begot2be 2 sexy Big Volume Push Up Dry Shampo
Den här hör inte till nyheterna men jag kände att jag var tvungen att tipsa er om denna produkt för att jag gillar den skarpt. Jag älskar att hitta budgetprodukter som är bra! Det här är ett torrschampo som ger en bra jäkla volym till håret utan att det känns som att du har massa produkt i det. Vissa torrschampon gör att det känns som du sprayat hela hårbotten med hårspray men efter denna kan du fortfarande dra fingrarna genom håret och även borsta det. Håret blir heller inte strävt och doften är så himla god, typ som godis. 😀
Pris: 200ml, 69kr –LÄNK


1 kommentarerEn kommentar om “got2be Force Glam”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!
  Har precis börja följa dig lite överallt 😉 ( youtube blogg osv ) haha!!
  tycker du verkar vara en ödmjuk och trevlig person! Gillar det du gör! 😀
  Nu är jag på jakt efter en bra ansiktsrengöring, och undrar om du skulle kunna tipsa mig om någon ? har en blandhy 🙂
  Kram

  Reply