Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:50 | March 3, 2017

Girls night… at home

Jopp, såhär ser min fredag kväll ut. Duschess är tillbaka efter att ha vart hos Pischas mamma en sväng och vi har det så mysigt just nu! Vi har ätit lite popcorn och kollar Fast and The Furious 4 och jag känner för att somna till på soffan ikväll för det här är verkligen så himla gosigt!

Jag älskar verkligen att ha hund, även om jag längtar till Stitch blir lite äldre så vi kan ut och springa om dagarna så tar jag verkligen vara på valptiden och jag är så tacksam över Duschess hjälp.

Jag hade velat att Marcelo hade stannat hemma ikväll så vi hade kunnat ha lite kvalitetstid. Det känns som att dagarna bara rinner förbi och vi har tappat fokuset på oss och vi måste verkligen ta oss tiden för varandra. Men hans kompis är här från Serbien så dom hänger ikväll. Men på söndag ska jag se till att bara vi och hundarna umgås och just nu får jag njuta av dessa brudarnas sällskap! 🙂 


29 kommentarer29 kommentarer om “Girls night… at home”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ville bara säga att jag blir så glad av att se era vloggar och inlägg med Stitch. Känner verkligen hur grymma hundägare ni är och att ni vill att hon ska ha det så bra som det bara går, precis som det ska vara! Sen kommer det alltid finnas folk som ska lägga sig i och säga att man ska göra saker annorlunda men man märker att ni verkligen har läst på och har koll på grejerna. Jag ville bara säga det, Stitch kunde inte fått ett bättre hem än hos er!

  Reply
 • Tack Fina Matilda! <3

  Reply
 • Har du inga tjejkompisar att umgås med ibland? Bara hänga lixom, ni verkar bara träffas för träning lr fest?

  Reply
 • Jo men mina tjejkompisar är egna företagare dom med och jobbar häcken av sig eller så reser dom också så ibland har vi svårt att ses.
  Jag gillar att träna och ser det som ett perfekt tillfälle att umgås med vänner också då mitt jobb är väldigt tidskrävande.

  Reply
 • Javisst menar inte att det inte är kul att träna ihop med vänner oxå!, men verkar aldrig som ni bara är med varandra å umgås.. men ni kanske inte har sån relation? enda personen du verkar ha den relationen med är marcelo, å då blir du ju väldigt beroende?

  Reply
 • Hoppas du får en fin helg ?Du måste också få lite egentid. Även tid tillsammans

  Reply
 • Ja det var skönt med en tjejkväll!

  Reply
 • Hur reagerade valpen när Duschess kom tillbaka??

  Reply
 • Hon reagerade inte så mycket, hon är lite YOLO medan Duchess blev jätteglad 😀

  Reply
 • Hej!

  Detta är helt off topic, både från inlägget och dina vanliga inlägg om träning och skönhet, men jag undrar hur du ställer dig till organdonation 🙂 har du anmält dig till donationsregistret, hur tänker du kring om detta skulle bli aktuellt för dig eller någon nära dig osv. Vore kul att se en stor profil dom sig lyfta ett så otroligt viktigt ämne.

  Kram!

  Reply
 • Hej Annica!
  Hoppas du har en trevlig helg. Jag undrar om du skulle vilja skriva en inlägg om den försäkring ni valt till Stich? Vi ska skaffa hund i sommar och det är en djungel av försäkringar.
  Vad valde ni och varför? Hur mycket kostar den osv?

  Kram och tack för en grym blogg, instagram, snap och youtube!

  Reply
 • Ni är verkligen underbar med er nya familjemedlem. Så kul att följa den lilla tjejen.

  Reply
 • Tack Catarina!

  Reply
 • Hej Annica!

  Jag har sedan två månader tillbaka börjat träna ungefär 4 ggr/vecka. Jag har dock märkt att min hy har blivit sämre. Jag funderar på ifall detta beror på att jag svettas så “ofta” då jag ofta har dålig hy precis vid hårlinjen i pannan/kring pannan överlag.

  Har du något tips på hur jag kan förhindra/fixa det på ett bra sätt?

  Älskar din blogg!

  Reply
 • Nej jag tror inte att det har med svetten att göra utan det är mer omställningen. Kroppen kanske är lite ur balans för tillfället och all näring och vitaminer går till dina organ, muskler etc och det sista som får ta det av det bra man stoppar i sig är bland annat huden. Så var noga med att äta bra och ta dina vitaminer och se om det blir skillnad.

  Reply
 • Hej,

  Jag såg på din instagram story där du frågar om det är normalt om en valp snuttar på andra hundar.

  Svar: Ja det är normalt. Jag fick hem en valp för några år sedan och det hände samma sak med min valpis. Det är inget att oroa sig för!

  Reply
 • Okej tack snälla Emma för svaret!

  Reply
 • Men är ni inte tillsammans alla vardagskvällar ?kvalitetstid ..låter så löjligt.. ni äter ihop ..ni sover ihop …o antar ni har kvällarna ihop..vad är det för TID ?

  Reply
 • Håller med. Men tror kvalitetstiden menas med o gå ut o äta m m. Men när man har valp o allt annat får man nog nöja sej med vardagen. Det tycker jag är helt ok.

  Reply
 • Fast att ta en mysig kvällspromenad eller inte vet jag, spela något spel tillsammans kan vara kvalitetstid för mig.

  Reply
 • När ni själva har ett förhållande kommer ni förstå vad det innebär med kvalitetstid. Ingen idé att förklara….

  Reply
 • Precis A!

  Reply
 • Fast att sitta hemma och glo på tv eller sova tillsammans är för mig inte att umgås!

  Reply
 • Tror personligen ni hade för bråttom att skaffa hund, helst med det jobb du har men du skrev ju att du kunde skypa
  men det blir inte riktigt samma sak ni är ju två men Marcelo jobbar ju helrid och vill träna också, lite vila måste han
  få ibland, det tycker jag, alla tycker olika!
  ,

  Reply
 • Kan du förklara vad du menar med din kommentar ???? Annica jobbar med blogg, youtud mm samtidigt som hon är hemma själv med hund/hundar. Ändå behöver Marcelo ledig tid som är borta själv ……

  Reply
 • Det är såklart kompisar är viktiga. Tur man självständig så föåär mej helt ok va på olika håll. Människor är olika.

  Reply
 • Jag tycker att det var bra tid att skaffa valpen men det blev lite mycket när jag lovade att vi skulle vara hundvakt samtidigt. Men vi gör det bästa av situationen.

  Reply
 • Fast det låter mer som att du bara blev sur för att han gick ut. Hade han stannat hemma så hade ni antagligen bara glott på tvn och lagt er.

  Reply
 • Nej han sov ju bort hela söndagen vilket är en dag jag måste jobba på. Men nu hann jag knappt pga detta

  Reply