Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:50 | March 2, 2017

Photoshoot

annica-stitch
Jag och Stitch är i Upplands Väsby och ska fotas för ett smyckesföretag så det blir ett kort inlägg. Ni kan få en ledtråd, jag har jobbat för dom tidigare i Östersund. 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Photoshoot”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica, Gud vad fin du är! ❤
  Jag har följt din blogg enda sedan Big brother, när min dåvarande pojkvän sa att du och jag var kopior av varandra haha!
  Vet att du också blev retad för din storlek när du var liten, vilket jag också blev. Fick höra att jag ej hade en kvinnlig kropp utan såg ut som ett litet barn när jag va 15. Inte de roligaste o höra i den åldern! Men nu till min fråga, är 20 år idag och får fortfarande ofta höra att jag ser ung ut. Hur förvånade folk är och tom i affärer säger de att jag ser ut o vara 15.
  Många tar de som en komplimang och de menar inget illa men tycker de känns jobbigt! Har du några tips hur man kan verka/se lite äldre ut? Jag är inte en sådan som gillar o kleta en massa smink utan gillar också så naturligt som möjligt.
  Kram till dig och Stitch! ??

  Reply
 • Din hud är så rackarns fin. Du strålar verkligen!

  Reply