Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:19 | March 2, 2017

Jag fotades för…

img_6386Halloj nu är jag hemma!
Jag har vart lite frånvarande idag just för att jag åkte till Upplands Väsby imorse med Stitch och fotade för inga mindre än Ur&Penn, yes det är sant. Tänk att jag som arbetade åt dom i butiken i Östersund för ca 7-8 år sedan nu gör modelljobb för dom, det är lite kul tycker jag.

Vi började kl 10 och fotade och hade tänkt vara klar senast 18 men vi var sådant jäkla bra team så jag åkte därifrån redan vid 16. Vi fotade ganska många olika stilar och den här som ni ser på bilderna kommer att dyka upp i butik om jag inte minns fel. Det andra som vi gjorde idag är rörligt material som kommer dyka upp i sociala medier. 🙂

Stitch ligger bredvid mig, hon har också vart grym idag. Sov hela bilresan dit i sin reseväska, på plats sov hon också under tiden vi jobbade, vaknade till vid lunch och gjorde sina behov sedan har hon sovit ända till nu när vi kom hem. Fett underbar hund vi har, hon är så jäkla lättsam plus att hon redan fått göra sitt första “modelljobb”. Haha vi fick höra att Boston Terrier ofta blev fotade till olika kampanjer och reklam men inte trodde jag att hon skulle få göra det redan vid 9 veckor ålder. Good job Stitch. 😀

skarmavbild-2017-03-02-kl-18-02-41Detta är en print screen från en video, därav kvaliteten…


6 kommentarer6 kommentarer om “Jag fotades för…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Undrar var den rosa tröjan kommer ifrån? 🙂 den var riktigt snygg

  Reply
 • Så var det för mig också när jag skaffa valp men det kan vända så du är medveten om det. Tycker det är underbart med valptiden. ?

  Reply
 • Ja precis, som valp har hon ju större sömnbehov, inte som att stitch gör det för att vara duktig lixom? men jag förstår att du annica tycker hon är fantastisk gällande allt just nu❤?

  Reply
 • Fy fasiken va kul, GRATTIS till roligt jobb <3 Och angående valpen så sover de ju precis som bebisar typ oavbrutet när de är små, sen kommer en lång period när de är lite "jobbiga" och sen blir de vuxna och så som de kommer vara.

  Reply
 • Tack snälla!
  Ja precis, skönt att hon har sovperioden nu 😀

  Reply
 • Hej Annica!
  var kommer din tröja ifrån? den var ass snygg

  Reply