Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:47 | February 27, 2017

Rensar rummet och fixar kroppen!

Innehåller adlinks.

annica englundJag har precis ätit en parma och mozzarellasallad och har besök av Marcelos kompisar. Just nu leker dom med Stitch medan jag myser med Duschess och går igenom min mejl. Jag har vart själv med hundarna idag och det har gått väldigt bra men det är skönt med lite avlastning på kvällen av Marcelo så att jag får jobba i lugn och ro.

Jag har hunnit städa igenom mitt rum också och planerar in en bloppis, jag har så mycket grejer jag måste bli av med. Dom tar upp så mycket plats i mitt rum och det stressar mig så inom kort kommer jag och några till ha en bloppis med massa härliga saker som vi säljer till billiga priser. 😉
annica englundEfter att jag städade rummet tog jag en lång varm dusch och måste slå ett slag för Rituals duscholja. Den är så skön och fördelen med den är att man slipper smörja in kroppen efteråt så jag kunde smörja in kroppen direkt i Cocoa Browns brun utan sol och ansiktet med Victus fuktmask Face Off.annica englundNär den suttit på i ca 10 minuter kunde jag dra av den, smörja in ansiktet med återfuktande hudvård och sedan även det med BUS.annica englundNu känner jag mig på banan igen och fräsch inför morgondagen då jag ska på Grammisgalan. 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Rensar rummet och fixar kroppen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett tips till en rolig youtube video can vara “The Ride Or Die Makeup Tag” Sa du far bara valja en produkt ifran en kategori. Sa dina absoluta favorit produkter inom makeup som du inte skulle kunna vara utan! 🙂

  Ett annan tips kan vara, “Most Worn Items In My Wardrobe” Sa vilka plagg har du anvant mest i din garderob i olika kategorier som kjolar, jeans troja, tshirt, skor osv.. 🙂

  <3

  Reply
 • Ja detta skriver jag upp! Tack för tipsen!

  Reply
 • Hej!
  Tar du bort fjuna som man har i ansiktet? Tycker du har en sådan fin, slät hud 🙂 Mvh

  Reply
 • Ja ibland gör jag det när jag får feeling men det är inget som jag gör regelbudet 😀

  Reply
 • Hej! va använder du för brun utan sol till ansiktet?

  Reply
 • Jag använder cocoa brown.

  Reply
 • Är lite intresserad utav skattefrågor…visst är det väl så att du som företagare måste skatta för det du säljer på en bloppis,om det inte gäller dina privat inköpta prylar utan “pressutskick” och dyligt? 🙂

  Reply
 • Vart köper jag den victus fuktmasken? 🙂 hittar den inte någonstans på nätet…

  Reply
 • Gud vad avis man blir på din välskötta fräscha hy….. Undrar också vart man kan få tag på masken…..

  Reply
 • Var kan man köpa ansiktsmasken?? Tips på någon billigare och bra ansiktsmask? 🙂

  Reply