Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | February 24, 2017

Stitchs första trick!

Åh vad jag älskar hundlivet!
Vår älskade valp sover så bra om nätterna, när hon vaknar är det full fart på henne i en timma sedan däckar hon i någon timma och sedan är det full fart igen.

Hallå igår var det en speciell dag, igår var det exakt 5 år sedan jag och Marcelo träffades. Jag tror ingen av oss trodde att våra liv skulle se ut såhär och med varandra. Vi har en fin lägenhet, valp och en fin bil. Bra jobb och vi har fortfarande så jäkla kul tillsammans. Jag älskar mitt liv och allt känns bara så rätt, jag känner mig i rätt period i livet och bara på de här dagarna med valpen har jag verkligen lagt mycket åt sidan. Jag prioriterar henne och det känns så skönt att säga att jag faktiskt måste vara hemma med henne och inte gå iväg på skitgrejer eller möten som inte vart så givande. Nu kommer jag ta allt via Skype framöver just för att det går minst lika bra, det tar mindre tid och jag kan samtidigt ha koll på djuren här hemma.

Idag är det fredag mina kära och jag ska faktiskt till Vass PR en sväng på eftermiddagen och då är Marro med hundarna, sedan kommer jag att stanna hemma hela helgen och bara ta hand om Stitch och Duchess. Hur underbart låter inte det? 😀

Förresten, vill ni se hur lättläst hon är Stitch!? Kolla in klippet så får ni se hennes första trick. 😀


13 kommentarer13 kommentarer om “Stitchs första trick!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill också ha hund! Hon är verkligen jättesöt!! 😀
  Hur går det tillsammans med den stora hunden (kan inte stava hennes namn)? Tar hon hand om Stitch eller är hon mer avvaktande? Hon ser väldigt fin ut mot Stitch i klippen:)
  Så himla söta (båda två) <3

  Reply
 • Dom går jättebra ihop, hon är ganska mammig över Stitch och vill hela tiden kolla till henne vilket är så gulligt!

  Reply
 • Gud va härligt att höra! Njut av tiden när hon är liten, de växer så rackarns fort. Kan inte förstå att mina bebisar vart så små en gång i tiden <3

  Reply
 • Så fruktansvärt söt!
  Vad är Duchess för ras?

  Reply
 • Såå söt! 🙂

  Reply
 • Såå himla söt är hon!! Vart är din vita tröja du har på dig i videon ifrån? ?

  Reply
 • Köp ett vintertäcke till henne :). Dock i någon storlek större för dom växer sjukt fort!

  Reply
 • Du kan vara ute med henne tills hon bajsat. Det är inte för kallt nu. Vänj henne inte vid att man kissar ute och bajsar inne. Hon är såååå söt

  Reply
 • Åh vad söt hon är, jag blir så otroligt avundsjuk! 🙂 Har själv velat skaffa hund ett tag! Du & Marcelo kommer bli (och är redan) toppenbra hundägare, jag hoppas verkligen att du kan urskilja vilka som kommenterar goda råd och vilka som hela tiden ifrågasätter om ni är lämpliga hundägare.. Jag hoppas att du ignorerar dom som “vet bäst” om hunduppfostran och som kommer med kritik hela tiden. Du behöver inte bevisa något för någon! Lilla Stitch kommer få det fantastiskt hos er 🙂 Önskar dig en toppenbra helg!

  Reply
 • Du måste markera att det är fel när hon bajsar inne. Ta hennes nos mot bajset och säg nej. Hur ska hon annars förstå att hon inte ska bajsa inne?

  Reply
 • men snälla…..mer fel än så kan det inte bli!!! Vill man ha en harmonisk och tillitsfull hund så är det positiv förstärkning i inlärningen som gäller…inte straff!

  Reply
 • Marion ursäkta men vad är du för människa? Du är en sådan som verkligen skulle få problem med din hund om du skulle fostra den så. Man får ALDRIG göra så mot en hund. Du ska förstärka och uppmuntra det som är rätt. Sedan om den gör dumheter när den är stor kan man säga ifrån på ett annat sätt än nu men du får aldrig trycka nosen mot avföringen. Shit vad arg jag är just nu!

  Reply
 • Markera inte fel att bajsa inne som tidigare skrivit. Valpen förstår inte det. Beröm hellre med masssa godis och kärlek ute om hon gör sina behov.
  Jag hämtade valp 2015 i december och bor i Norrland så fruktansvärt kallt. Jag köpte ett vintertäcke till min lilla och det funkade verkligen jättebra- så mitt tips är att köpa ett vintertäcke:)

  Reply