Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | February 23, 2017

Erborian Glow Creme

erborian glowJag älskar glow, det finns inget som kan övertala mig att det är snyggare med en matt hud. För mig är en matt hud en trött och död hud men å andra sidan är jag lite som en kråka som gillar allt som glänser och glittrar. 😀

Jag har nu testat Erborian Glow Creme som är en highligter, den är flytande så det går jättebra att blanda ut den med foundation eller bara dutta den direkt på huden eller vissa partier i ansiktet. Den är jättebra, man får en fin glow i ansiktet men priset är way to much. Alltså det finns produkter som är minst lika bra för en fjärdedel av priset som jag hellre lyfter men gillar man detta märke så kan man känna sig säker att köpa denna produkt.

Pris: ca 380kr

erborian glowFöre och efter på handryggen.erborian glowJag tog en klick på en foundationborste.erborian glowOch duttade ut i ansiktet.erborian glowFöre och efter. Den foundation jag har på bilden har mycket glow i sig men som ni ser så blir det skillnad med produkten.


5 kommentarer5 kommentarer om “Erborian Glow Creme”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag kommer i slutet på mars ha min studentskiva och har precis fått hem den klänning som jag ska ha under kvällen. Nu är det såhär att jag har ungefär 2 centimeter kvar på dragkedjan som jag inte får upp. Kan inte du hjälpa med tips på träning som jag bör göra för att kunna få igen den till skivan?! är verkligen i behov av hjälp!!

  Reply
 • Det är skator som gillar skimmer. Enligt myten ?

  Reply
 • Det är inte bara en myt. Har flera skatbon där jag bor. O ser dom plockar glasbitar o papper som glänser till boet. Jag tycker dom är fina. Har hört skator håller ihop hela livet vad gulligt.

  Reply
 • Hej! Kan du inte tipsa om en billigare sån produkt? 🙂

  Reply
 • Isadora har bra skimmerprodukter till bra pris.

  Reply