Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:20 | January 30, 2017

Ryggsäckar, en snygg och bra trend!

Innehåller adlinks!

 

ryggsack1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR

Jag ska ta och göra mig klar för lite WörkOut, första passet denna vecka. Jag har laddat upp med massa energi så det ska bli skönt att göra sig av med den. 😉

Jag måste bara hylla denna ryggsäcktrend som blivit så stor nu. Är det något som jag brukar få ont i så är det ryggen just för att jag bär tunga väskor som jag bara hänger på ena axeln. Snedbelastning i kroppen kan leda till att musklerna i kroppen börjar kompensera och då kan man få problem med både rygg, nacke och hållningen. Sedan får i alla fall jag plats med så mycket mer i en ryggsäck än i handväska och det blir inte lika jobbigt att bära när det sitter på ryggen än hänger på ena axeln. Så detta är inte bara en snygg trend utan även en bra för kroppen. 😉

Vilken av dessa är er favorit? Jag gillar nr. 4 och 5. 😀


8 kommentarer8 kommentarer om “Ryggsäckar, en snygg och bra trend!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annika! Har kust hittat din fina blogg och ser fram emot att läsa 🙂 kram! Snygga väskor förrsssten. Kram

  Reply
 • Kollar din vlogg och jag ÄLSKAR den! Så kul att se mer av dig och allt sånt. Har följt dig sen BB och du var självklart min favorit redan då. Är 22 år och känns som att du verkligen är min tjejkompis. <3

  Min lillasyster (8 år) tycker också om dig så mycket och jag tycker det är super att du pratar om mobbning osv.
  Har också haft ett riktigt jävla dåligt förhållande och kan verkligen FÖRSTÅ varför du inte gjorde slut.

  Puss och kram bästa Annica. <3 är också SÅ glad att du och Marcelo fortfarande håller ihop. Det trodde jag faktiskt inte, MEN, glad att ni bevisade motsatsen <33333

  Reply
 • Hej!
  Kan inte du göra ett inlägg där du rekommenderar träningstights? Har provat på de flesta, i alla prisklasser. Både över 1000 lappen samt under 100 lappen, men tycker egentligen inte att några tights känns 100%. Man vill ju gärna att det sitter som ett skin, men får absolut inte spricka haha!
  Vore tacksam om du kunde ta upp detta 🙂
  Kram Elin

  Reply
 • Jag vill hitta en sådan helsvart michael kors väska utan michael kors texten/märket. 😮

  Reply
 • Hej! Tack för en inspirerande blogg! 🙂 jag är också väldigt intresserad av skönhet, och undrar om du skulle kunna göra ett inlägg där du beskriver vilka hudvårdsprodukter som du använder nu? 🙂

  Reply
 • Älskar din blogg, så skön blandning!! Något som jag upplever hamnat i skymundan är dock kläder. Vill se fler outfit inlägg, dina favoriter på olika klädsidor, collage mm. Tycker om din stil super mycket så skulle uppskatta fler av dessa inlägg!

  Reply
 • Ficktjuvarnas älsklingsväskor 🙁

  Reply
 • Ja sant…

  Reply