Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:45 | January 30, 2017

Jag berättar om mitt liv!

Glöm inte att prenumerera på min Youtubekanal.
Sitter och äter lite sallad efter dagens träningspass, eller snarare mördarpass. Imorgon är det en riktig skönhetsfixardag för mig eftersom vi åker till Dubai på torsdag. Det innebär nagelfix, ansiktsbehandling och spraytan. Oj så tjusig jag kommer att bli. 😀

För er som precis börjat att följa mig på mina kanaler men inte vet så mycket om mig, här kommer en video där jag berättar om min resa. Från att jag var liten, hur jag haft det i min uppväxt, till skolor, yrken, Big Brother, kärleken, mina mål och livet och hur jag uppnått dom. Ni får jättegärna titta och har ni någon fråga så tveka inte att ställa den i kommentarsfältet.

Kramar Annica


6 kommentarer6 kommentarer om “Jag berättar om mitt liv!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej. Vad använder du för mascara i videon? 🙂

  Reply
 • Tänkte på hur många sa att din tid i rampljuset efter BB skulle bli 5 minuter. Nu har det gått snart 5 år och du är kvar ? Fanns ju även dom som gjorde allt för att förstöra mellan dig och Marcelo, men ni är fortfarande tillsammans ❤ du är grym glöm inte det och låt ingen trampa på dig

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har köpt outfiten du hade på dig i ett avsnitt på din you tube kanal svart vita “fladder” byxor och svart topp som är öppen på sidorna. Som sagt har jag köpt den outfiten men jag lär ha ett råd från dig:). Är det en outfit du skulle kunna ha en utekväll?, den här årstiden?
  Jag ska ut på lördag och jag är sugen på att ha det på mig:) tack för en underbar blogg, den innerhåller ALLT!

  Reply
 • Hej Annica!

  Har en fråga kring gluten och laktos!
  Jag vill gå ner i vikt och undrar om man ska utesluta gluten och laktos helt och ska jag även skippa att äta knäckebröd?
  Jag kan äta två knäckebröd med kalkon på till frukost eller naturell yoghurt med banan och paulins müsli (1,3g socker i). Är det okej frukost eller ska man äta något som utesluter både laktosen och gluten?
  Såg även ditt inlägg om mandelmjölsmackorna men vad är skillnaden mellan mandelmjöl och vanligt mjöl? Är mandelmjöl nyttigt?
  Tacksam för svar och tack för en grym blogg! 😀

  Reply
 • Vilken härlig video, och ärlig, älskar det! Älskar din blogg du sprider så mycket självkänsla! Jag läser varje dag 🙂 jag tänkte fråga vad du använder för smink i videon? ÄLSKAR ögonskuggan, skulle verkligen vilja kunna sminka mig som du, men ser mest ut som en clown när jag försöker ?
  Kram 🙂

  Reply
 • Hej, Annica! Jag kollade på Big Brother när du var med, har följt dig på Instagram, och även här på bloggen (stalker haha). Tack för att du dela med dig av denna videon! Det känns som att jag fick se en annan sida av dig och det var kul att höra just din historia. Tack för en inspirerande blogg! 🙂

  Reply