Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | January 30, 2017

Hinderbaneträning -Pass 15

Vallentuna Sport ClubI lördags åkte jag, Marro och Pascal till Vallentuna för att möta upp Anna och köra hinderbana. Vi värmde upp med lite rodd sedan lekte vi konstant i 3 timmar. Men tro mig när jag säger att detta också är grym träning, alltså värken jag hade i min kropp efteråt och dagen efter och mina händer var helt förstörda. Jag hade så ont i dom och underarmarna krampade. Så det blev ett udda men rejält överkroppspass med andra ord.

Det var ungefär 20+ hinder och avslutades med en ramp som var 5-6 meter hög så vill man träna inför Ninja Warrior eller Gladiatorerna så borde man åka hit och träna. 😉 Alltså jag var så nära på att klara den där branta höga väggen, den på Tough Viking är inget allt jämfört med denna just för att den här är så pass brant. Jag fick tag längst upp på kanten men tappade för att jag var så slut i mina händer, nästa gång så klarar jag det. 😉

Men för er som inte har tillgång till någon hinderbana har jag satt ihop ett litet pass åt er som ni kan köra om ni vill, fokus på hela överkroppen. Vikterna på övningarna bestämmer ni helt själva, ta det som ni känner er bekväma med men våga lasta på om ni orkar. 😉

Uppvärmning:
Valfri, det som du blir varm och mjuk i kroppen av

Pass:
5st Wall climb
10st Wall Ball
5st Chins
10st Kettlebellswingar
5st Burpees
10st Armhävningar

-Kör detta tre varv med 1 minuts vila mellan varje varv. Lycka till! 😀

Vallentuna Sport ClubBalansgång.Vallentuna Sport ClubKlättra i nät upp och ner. Det var det här hindret som Marcelo tabbade sig på när han körde Ninja Warrior.Vallentuna Sport ClubKlättra mellan stänger, tufft för överkroppen när man inte får grepp med skorna.Gladiatorerna TV4Klättra i nät har jag alltid vart duktig och snabb på.Ninja Warrior sverigeÄven denna klarade jag helt utan problem!Pascal Mazza Fight StudioRampen…Vallentuna Sport ClubExtremt hög, extremt brant. Inte så lätt för oss kortisar…Vallentuna Sport ClubMarro fick en slags mindblock eller vad vi ska kalla det. Han vågade med andra ord inte testa på denna.Reload acaiVi avslutade med sallad och acaibowl på Reload i stan sedan.


1 kommentarerEn kommentar om “Hinderbaneträning -Pass 15”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart någonstans är ni och kör hinderbanan ?kan vem som helst åka dit och vad kostar det ?:)

    Reply