Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:51 | January 30, 2017

Det updaterade kostschemat

7-day-food-diary-template_366463Två veckor sedan.


matdagbok
Förra veckan!

Alltså vilken skillnad, VILKEN SKILLNAD!
Jämför detta schema med förra veckas så får ni se vilken skillnad det är på det jag stoppar i mig. Den enda dagen som är helt åt skogen är ju söndagen men vi åt buffe i över 4 timmar så när vi var klara var klockan runt 17 så när vi sedan kom hem bubblade vi i jacuzzin och avslutade med att poppa popcorn och internetshoppa. 😀

Vi lagade bra portioner på middagarna så att det bara var att äta det till lunch plus att jag ställde alarm tre gånger om dagen på min mobil så att jag åt frukost, lunch och middag och blev jag hungrig där mellan så åt jag bara mellanmål som ni ser. Sedan blev det socker på onsdagen av den anledningen att jag var så hungrig när jag var på eventet och det var det enda som fanns där då. Sedan efter Vapiano blev det några gummibjörnar men det för mig är inte hela världen. Hur mycket socker och bakterier det än är. 😀

För mig energimässigt är det en jätteskillnad och jag vaknar varje morgon med en platt mage, känner mig inte alls lika svullen och jag är mycket gladare. Och sedan när jag äter mycket mat känner jag inte alls sugen efter något sött lika ofta. Så var inte rädda för att äta mat och ät till ni är mätta!

Hur har det gått för er denna vecka? Har ni märkt någon skillnad i kroppen?


3 kommentarer3 kommentarer om “Det updaterade kostschemat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vad inspirerande du är 😀 smart att ställa klockan på mattider! tack för tips! 😀

  Reply
 • Så lite så 😉

  Reply
 • Hej!
  Jag undrar, om man äter mycket hälsosamt, alltså inget socker eller dylikt sex dagar i veckan och sen äter man onyttigt exempelvis godis osv en dag i veckan, exempelvis lördagar. Kan man fortfarande gå ner i vikt då? Eller måste man sluta helt med socker för att kunna gå ner i vikt?

  Tack på förhand!

  Reply