Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | January 9, 2017

Uppdatera sminkväskan!

Inlägget innehåller adlinks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nytt år, nya produkter!

Nu är det väl ändå ett bra tillfälle att rensa ur sminkväskan, jag är övertygad om att det är en del som sitter inne på en gammal mascara eller har klippt upp concealertuben för att få ut det absolut sista. Så varför inte passa på att fynda lite nytt medan det fortfarande är lite rea på produkter!? 😀

Mascara. En mascara håller i tre månader max, har du haft den längre ska du vara glad över att du inte fått några problem med ögonen. Det bildas bakterier och produkten kan inte längre hålla vad den en gång lovat så passa på att byta ut den asap!
Basen. Under vintern är det extra svårt att få en fin bas för ljuset är så pass avslöjande. Minsta lilla nyansskillnad på din foundation och du är avslöjad… Det som jag själv tycker fungerar absolut bäst under vintern är bareMinerals mineralfoundation. Den smälter in i huden väldigt bra samtidigt som den vårdar huden och bibehåller fukten som vi annars blir av med i detta torra klimat.
Deras Complexion Rescue är min absoluta favoritprodukt när det kommer till basen, får du rätt nyans på den så ser det också väldigt fint ut och du får en härlig lyster.
Concealer. Är du på jakt efter en bra concealer så rekommenderar jag Kat Von Ds variant, den är väldigt krämig och lätt att arbeta med plus att den ger en grym täckning. Så röda näsor är ett minne blott om du införskaffar denna. 😉
Contouring. IsaDora Face Sculptor #20 Cool Glow är som gjord för vintern. Skippa solpuder och rocka din vintriga hud, isiga rouge och highlights är så otroligt fint på en blekare hud!
Ansiktsmask, en som bombar din hud med fukt. Jag kör en kur nu under en vecka där jag sover med en återfraktande mask från Sisley, att gå från Tropiska Thailand direkt in i svinkalla vinterSverige gjorde min hud torr som fnöske så det enda den skriker efter nu är fukt fukt fukt. Det är säkert många av er som också känner så även fast ni inte vart utomlands så boosta huden med återfuktande produkter!
Läppglans! Torra läppar är inte helt ovanligt under vintern och läppstift gör sig inte rättvisa, satsa då på ett läppglans istället. Det döljer fnasiga läppar mer än ett stift. Jag har alltid vart en läppstiftstjej och det har även fungerat med gloss i läppstiftsformat om ni förstår vad jag menar. Just denna produkt från Sisley har blivit en favorit och jag har alltid med mig den. Produkten ger en medel täckning samtidigt som den ger en fin glans, Phyto Lip Twist heter den och jag har #12.


4 kommentarer4 kommentarer om “Uppdatera sminkväskan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska köpa Isadoras ask. Hoppas Sephora kommer sälja via nätet. Har hört det är på gång. Du kommer jag handla en hel del. Dom har ju så många märken som bara finns där. Mvh Maria.

  Reply
 • Hej Annica,
  Jag har nyligen bytt min hudvårdsrutin till Exuviance och har fått upp intresset för att verkligen ta hand huden. Jag är nu sugen på att byta ut min nuvarande foundation (makeup-store) till antingen exuviance eller bareminerals. Har aldrig användt någon av dessa märken i smink tidigare och är nybörjare med märket exuviance. Vilken av dem skulle du rekommendera? Jag har läst att du tycker om bareminerals. Snälla säg att du har provat båda så jag kan få en liten jämförelse ?

  Reply
 • Hej Annica! Har en fråga om ditt smink som du använder. Du använder ju bare minerals complexion rescue och bare minerals original puder. Jag har testat den kombon men tycker att det e svårt att applicera pudret över complexion för att jag tycker ytan blir för fuktig. Hur applicerar du?

  Reply
 • Alltså hör och häpna, jag har använt min mascara i 2 år.. Nu är det så illa att jag måste värma den innan jag använder den för att den är så torr… Jag sminkar mig iofs knappt en gång i veckan. Min favorit mascara går inte att köpa längre då den har utgått ur sortimentet så jag drar mig för att köpa en sämre mascara.. Provat flera stycken men ingen som håller måttet..

  Reply