Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | January 9, 2017

Träningsevent!

ptstockholm

FULLT!


Nu ni ska ni få höra, nu på lördag kommer jag att ha ett träningsevent tillsammans med Safe sommar PT-utbildningen som jag gick i somras. Jag kommer att hålla i två kortare pass där vi kommer att köra med enbart kroppsvikten för att verkligen peppa er att komma igång och visa hur man kan träna utan att behöva gå till gymmet. Jag vill inspirera er att hitta motivationen och idéerna till hur ni kan träna och att tiden alltid finns. Det gäller bara att se luckorna eller kombinera vissa saker. 😉

Förutom mina pass kommer Jill Holmström att hålla en timmas föreläsning om kost. Kosten är så jäkla viktig och efter en timma med henne kommer ni att vara så inspirerade och peppade på att äta hälsosamt och näringsrikt att det inte är klokt. Jag hade henne på min utbildning och jag blev besatt för hon kan verkligen ALLT!

Såhär kommer lördagen att se ut:
14:00 – Kostföreläsning med Jill

15:00 – Pass 1 med Annica
15:30 – Vi bjuder på fika
16:00 – Pass 2 med Annica
16:30 – Klara för dagen!

Detta event är helt gratis! Jag har 20 platser till er bloggläsare så det är först till kvarn som gäller och anmälan är bindande. Så ta med vännen eller vännerna och ha en motiverande lördag tillsammans med mig, Jill och Safe. 😀

Plats: SATS SoFo, Medborgarplatsen. Kocksgatan 12 i Stockholm
Tid: 14-16:30
Anmälan: [email protected] (eventet är gratis)


6 kommentarer6 kommentarer om “Träningsevent!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte denna gång men kanske någon gång du har det igen. Skulle varit kul o träffas men just nu min höft är paj. Jättebra ordnat av dej . Jag kommer gärna om det blir fler gånger. Ha en bra vecka kramis söta.

  Reply
 • Åh nej, vad har hänt? :O

  Reply
 • Anmälan är bindande, vad händer om man anmält sig och sen inte kan komma av någon anledning.

  Reply
 • Hej tänkte fråga vart du har köpt tightsen? Eller vad det är för märke, sjukt snygga!

  Reply
 • Dom är från Skins 🙂

  Reply
 • Vad är det för skor?! Såååå snygga!!! ?

  Reply