Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | December 9, 2016

Julkalender Lucka 9 “Real Tecnique”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgon!
Träningsvärken idag är inte nådig. WörkOutpasset i onsdags var brutalt, gårdagens tennis har gjort att min vänsterarm är helt stum. Och sedan var jag inte så bra som jag trodde, Marcelo tyckte jag var bra men jag tror att jag överskattade mig själv ganska mycket. Det är svårt att spela tennis om man inte är van för efter en halvtimma blev min arm alldeles stum och det blev svårare att slå. Däremot är jag ju snabb så springa kunde jag göra till jag började få känningar i min knä igen. Jag ska ringa ortopeden under dagen.

Dagens lucka innehåller tre set borstar från Real Tecnique, så idag blir det alltså tre stycken som har chansen att vinna lite redskap till makeupen. 😀

Tävlingsregler:
1. Följ @akaannica på Instagram
2. Kommentera nedan med ditt Instagramnamn.
-Vinnaren kommer att dras imorgon kl 9 och kontaktas via sin Instagram så glöm inte att ha en öppen profil. Lycka till! ?


309 kommentarer309 kommentarer om “Julkalender Lucka 9 “Real Tecnique””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här