Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | December 8, 2016

Julkalender Lucka 8 “Too Faced”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
God morgon!

Idag ska jag och Marcelo göra något vi inte gjort på år och dagar så det ska bli spännande och roligt att se om jag klarar av detta. Har grymt ont i min kropp efter gårdagens WörkOut och vet ni vad? Mina muscle ups sitter med gummiband. Nu ska jag bara ta tunnare och tunnare för att tillslut kunna göra utan. Men mer om träning och vad vi ska göra efter dagens lucka.

Denna lucka innehåller tre askar med Too Faced mascara Better than Sex i presentask. Perfekt gåva att ge bort till någon eller till sig själv i jul.

Tävlingsregler:
1. Följ @akaannica på Instagram
2. Kommentera nedan med ditt Instagramnamn.
-Vinnaren kommer att dras imorgon kl 9 och kontaktas via sin Instagram så glöm inte att ha en öppen profil. Lycka till! ?


358 kommentarer358 kommentarer om “Julkalender Lucka 8 “Too Faced””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här