Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:44 | December 7, 2016

Julkalender Lucka 7 “Models Own creme palette”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgon!
Det finns en anledning till att det här inlägget är lite sent uppe och det är för att jag fått VIRUS på min dator… Har aldrig haft det innan så har lite panik men nu genomsöks hela datorn och får förhoppningsvis bort allt. Viruset kom från MacKeeper så ladda inte ner det, vad ni än gör.

Men medan jag försöker lösa detta problem så ska ni få ta det av dagens lucka i min kalender. Vad tycker ni för övrigt om den, är det bra grejer jag lottar ut? 😀 Dagens lucka innehåller i alla fall tre paletter från Models Own. Det är deras cremepaletter, skuggor som sitter som berget, är lätta att applicera med båda verktyg och fingrar och är vattenfasta. Dom är pigmentrika och poppar verkligen så en palett perfekt till nyår och alla julens festligheter!

Tävlingsregler:
1. Följ @akaannica på Instagram
2. Kommentera nedan med ditt Instagramnamn.
-Vinnaren kommer att dras imorgon kl 9 och kontaktas via sin Instagram så glöm inte att ha en öppen profil. Lycka till! ?


215 kommentarer215 kommentarer om “Julkalender Lucka 7 “Models Own creme palette””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här