Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | December 5, 2016

Julkalender Lucka 5 “Mac”

mac-eyeshadow maceyeshadow mac
Förlåt för att detta kom upp lite senare, jag  sov ut. Jag var ju på bio igår med grabbarna men jag berättar mer om det sen för nu kommer dagens lucka och den innehåller hela tre skuggor från Mac. Det är den bruna varianten, en av mina absoluta favoritskuggor och den passar tusan alla ögon! 😉

Tävlingsregler:
1. Följ @akaannica på Instagram
2. Kommentera nedan med ditt Instagramnamn.
-Vinnaren kommer att dras imorgon kl 9 och kontaktas via sin Instagram så glöm inte att ha en öppen profil. Lycka till! ?


333 kommentarer333 kommentarer om “Julkalender Lucka 5 “Mac””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här