Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 5, 2016

Fibrer till brynen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVissa företag hävdar att man kan få tillbaka sina bryn om man använder brynserum bland annat. Tyvärr, du kan inte få tillbaka hårsäckarna genom ett serum utan då måste du göra en hårtransplantation. Däremot kan du få dina befintliga bryn att bli tjockare, länge och mer synliga. Jag har testat och för mig fungerade det inte så tyvärr har jag inget serum eller så jag kan rekommendera.

Det jag tänkte kasta upp ett inlägg om nu är en produkt som ska göra att brynen ser fylliga ut med hjälp av fibrer. Brow Extender II av Divaderme. När jag drog upp applikatorn så såg jag dessa fibrer och tänkte att detta skulle vara kul att testa. Jag gjorde det och blev lite förvånad, detta var ju inte alls fibrer som jag tänkt utan med som ludd som blev till skugga vid applicering. Det var mer som att brynskuggan bara var i annat format… Sedan står det att den bara färgar stråna i brynen och inte huden, men det beror ju helt på hur man själv applicerar den. Jag fick då på min hud i alla fall.

Jag blev lite besviken för jag hade förväntat mig fibrer som i strån som ska förbli strån även vid applicering men visst såg mina bryn fylliga ut. Produkten ska inte bara göra brynen fylligare utan även mjukgöra stråna på 4-6 veckor. Alltså visst kanske stråna blir mjukare efter några veckor men kom igen. Detta kändes bara som något dom adderade för att sticka ut lite. Jag tror ingen tänker “Nu ska jag köpa en brynskugga som gör mina bryn mjukare”. Eller har någon gjort det? Så tyvärr dissar jag denna produkt litegrann, tyckte att den var för dyr med tanke på att du får samma effekt med en brynskugga för under 100-lappen!

Pris: 359kr

browFöre och efter.OLYMPUS DIGITAL CAMERADet ser ut som ludd men när man applicerar blir det till en vanlig skugga.lnamnlosSåhär blir det när man lägger den och gnuggar på handryggen, som en vanlig skugga…


2 kommentarer2 kommentarer om “Fibrer till brynen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har för många årsedan plockat sönder mina bryn…Dem var tjocka innan. Har använt olika serum i flera år nu och dem har blivit nästan som dem var förr… Jag tror man tillfälligt kan skada hårsäckarna när man plockat samt även tatuerat. ..Då kan brynserum vara mycket bra. …Puss och kram

    Reply
  • Et tips fra en nordmann. Titta på Skam, ligger på svtplay. Noe for deg å gjøre om dagene blir litt kjipe.

    Reply