Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | December 4, 2016

Julkalender Lucka 4 “Models Own”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

highGod morgon!
Wow vilken dag det var igår, jag och Marcelo hade det så himla roligt och mysigt så när jag somnade igår kväll hade jag en riktigt härlig känsla i kroppen samtidigt som det gjorde så ont i mig. Jag har alltid älskat Marcelo men det känns verkligen som vi kommit in i en ny fas i vårt förhållande. Jag älskar honom så mycket att det gör ont mig, jag kan ligga och kolla på honom när han sover, jag vill krama honom så hårt jag bara kan varje gång jag gör det. Jag vill pussa sönder honom, inte en endaste lite torr fläck ska han ha i sitt ansikte efter jag pussat på honom. Jag talar om för honom varje dag att han är mitt allt för det är han. Han är den personen som får mig motiverad till att göra saker, han tänder livsgnistan i mig och när han skrattar och mår bra så är jag lyckligast i hela världen.

Ni kommer få bilder från gårdagen idag men jag har lite problem med Lightroom då jag har en ny kamera. Ni kommer även att få se den senare men nu till dagens lucka som innehåller två Highlighters från Models Own! 😀

Tävlingsregler:
1. Följ @akaannica på Instagram
2. Kommentera nedan med ditt Instagramnamn.
-Vinnaren kommer att dras imorgon kl 9 och kontaktas via sin Instagram så glöm inte att ha en öppen profil. Lycka till! ?


286 kommentarer286 kommentarer om “Julkalender Lucka 4 “Models Own””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här