Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:35 | November 14, 2016

Mat när man är sjuk

Nej jag skulle inte säga att detta är det mest optimala att äta när man är dålig. När du är sjuk ska du äta näringsrik mat vilket betyder att jag var så långt ifrån det som möjligt när jag satte min fot på McDonalds. Men detta är bättre än ingenting, jag har inte haft någon aptit men sedan sa Marro “Donken” och en låga tändes inom mig. Nej okej inte riktigt men jag fick ett sug så vi åkte dit och vräkte i oss mat.

Nu ska jag lägga mig i ett skönt bubbelbad och sedan krypa i sängs. God natt ❤️


4 kommentarer4 kommentarer om “Mat när man är sjuk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har aldrig kommenterat förut men det ringer en varningsklocka faktiskt. Du har varit sjuk väldigt ofta den senaste tiden och det är inte riktigt normalt. Är du säker på att du inte är stressad eller har utmattningssyndrom?
  Många kramar!
  Din blogg är grym!

  Reply
 • Jag ska varv ner, speciellt nu när julen närmar sig och jag vill hinna njuta av den!

  Reply
 • Ser gott ut 🙂 Håller med Emelie, man måste lyssna på sin kropp när den börja “protestera”. Men lätt att säga och svårare att göra.. Gjorde själv inte det och nu har jag världens uppförsbacke att bli bra igen. Ett tips skulle kanske kunna vara att åka till varmare klimat, typ Spanien, ett lite längre tag (mer än en semester). Då får man äkta d-vitamin och näringsämnen från Medelhavet i luften. En stad jag kan rekommendera för en extra energy-boost är Torrevieja, den är speciell p.g.a sina saltsjöar som påverkar hälsan på ett väldigt positivt sätt, och som dessutom har en massa söta flamingos 🙂 Kram <3

  Reply
 • Halloj!
  Jag har en fundering kring putande och svullen mage. Jag är en tjej på 16 år som tränar styrketräning regelbundet 5 gånger i veckan.
  Jag har upplevt att min mage nästan alltid är “uppblåst” eller svullen, i flesta fall övre delen trots att jag drar in magen. Kan det ha med själva magmuskulaturen att göra eller möjligtvis övningarna? Belastar magen med vikter som vilken annan muskel som helst. Har jag tränat övre muskulaturen mer än övriga?
  Kosten kanske också spelar in…?
  Tänker mycket på vad jag stoppar i mig, dvs skräpmat, läsk osv… Väljer oftast det nyttigare alternativet.

  Min fråga är hur man kan bli av med den uppblåsta och putande magen? Är det bara kämpa på och hoppas att den försvinner?
  Kram!

  Reply