Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | November 4, 2016

Models Own

Inlägget innehåller adlinks!

Igår var jag på ett event på Clarion i Skanstull och det var med märket Models Own. Jag känner mig nästan lite dum att jag inte lagt mer fokus på detta märke för inte nog med att det är otroligt plånboksvänligt så är det fantastiska produkter! Modells Own är 100% cruelty free, alltså inget som är testat på djur och dom strävar efter att allt ska vara veganskt. Mycket är redan det men det är några få produkter som inte är helt veganska än, men det kommer! 😉

Så kl 10 startade jag min dag i Södersviten med andra skönhetsintresserade Influensers, åt gott och fick klämma och känna på produkterna och se tre nya kollektioner. 😀

Mer produkter och info hittar ni här!

Jag och Keela.
Paletterna innehåller riktigt bra och pigmentrika färger!
Den här paletten hittar ni här!Är det något jag gillar på event så är det snittar, dock saknade jag något sött som cupcakes. Men det söta fick makeupen stå för. 😉
Ett av mina favoritläppstift kommer från Models Own.Det är det beiga längst fram i mitten, Oh so Nude heter det. Nackdelen med dessa stift är att locket inte sitter på så bra. Ligger det i väskan får man ibland räkna med att hitta stiftet i något del i väskan och locket i en annan del…
Läppstiften hittar ni här!Jag har inte testat deras foundations än men förhoppningsvis får jag göra det snart. Denna kostar endast 189kr, är väldigt lätt i konsistensen och innehåller SPF30.
Ni hittar deras Runway Foundation här!Isabelle och Jakob berättar mer om märket.Deras nya metallic-lacker. Här ser ni lite av de nya kollektionerna.Dom har ett bra utbud när det kommer till ögonskuggor och dessa kostar 89kr styck.
Ni hittar dom här!


8 kommentarer8 kommentarer om “Models Own”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Coola färger, udda namn, känns lite “jag är bäst” aktigt, haha, modeller är bäst typ haha och vi andra då?
  Larvigt men jättefina färger och kul med event.

  Reply
 • Ja men som det ska vara 😀 Man ska få sig en själv en boost när man sminkar sig 😉

  Reply
 • Kräm-countor kiten gör mig nyfiken. Jag jobbar helst inte med puder om vintern och dessa ser bra ut.

  Reply
 • Värt att testa, dom är superbra och billiga!

  Reply
 • Det märket måste jag köpa ifrån någon gång framöver!
  Kul när det kommer mer och mer veganska produkter och sådant 🙂

  Reply
 • Eller hur!? Det är så bra när företag blir mer och mer medvetna.

  Reply
 • Vill också prova detta märke. Den nya paletten med ögonskuggor såg fin ut. Nu har jag sminket i necessär i väskan. Men att läppstiftet går upp det är ju inte ok. Aldrig hänt mej med något läppstift.

  Reply
 • Nej det är ganska jobbigt, man få ha det liggandes i ett separat fack..

  Reply