Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 27, 2016

Marc Jacobs Re(marc)able Full Cover Foundation

marcjacobs foundationTro mig när jag säger att jag har testat många täckande foundations. Men jag har nog aldrig fått sådan chock som när jag testade denna foundation från Marc Jacobs. Jag tog produkt på min beautyblender, började dutta ut och såg ganska snabbt att jag blev helt platt i ansiktet, med andra ord denna foundation täckte allt och hade typ samma effekt som fetsmink.

När jag gick min makeuputbildning så arbetade vi mycket med fetsmink och man har ofta det när man ska fota eller vill att makeup ska hålla extremt länge och klara av att stå emot mycket påfrestningar. Det var verkligen en chock. Det blev så täckande att jag knappt kände igen mig så jag var tvungen att tvätta av allt och göra om, haha! Andra gången var jag mycket mer försiktig med färgen och insåg verkligen hur otroligt lite man behöver för att täcka ett helt ansikte. Alltså jag skojar inte om jag säger att en ärtas storlek räckte till hela mitt ansikte för att få resultatet som ni kan se nedan. Vill man ha det mer täckande än så, ja då är det bara att ta med foundation men då får du vara beredd på att behöva arbeta med contouring etc.

Varför denna produkt ger sådan otroligt täckning är för att den innehåller dubbelt så mycket pigment som en vanlig foundation och den är helt utan parabener.

Pris: $55.00 på Sephora (ca 490kr)marjc jacobs foundationHär har ni före och efter och som jag skrev, jag tog en ärtas storlek för att få till produkten bra i ansiktet. Jag gillar ju produkter som ger en mer transparent bas så det var därför jag tog så lite. Men vill man verkligen täcka allt i ansiktet ja då är det definitivt denna foundation man bör testa. Visst, den kostar ganska mycket men med tanke på hur lite man behöver ta av denna så kommer den säkert räcka i 3-4 månader.

Jag använde mig av nyansen #32 Beige Light, jag skulle haft ett snäpp mörkare men jag får helt enkelt bara jobba med lite solpuder mm. 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Marc Jacobs Re(marc)able Full Cover Foundation”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill köpa var finns detta märke o handla tror Åhléns har det eller?

  Reply
 • På Sephora 🙂

  Reply
 • Åh den skulle jag behöva i mitt liv!!!! Har världens hemskaste hy och letar som tusan efter en riktigt täckande!!

  Reply
 • Då bör du testa denna!

  Reply
 • Jag gillar egentligen heltäckande foundation, men inser också att det jag vill täcka är mitt röda kring näsan, hakan och på kinderna. Det gör jag numer med concealer. MEN, jag har svårt att få den att sitta ens halva dagen. Vill helst inte pudra eftersom jag är en torris, men finns det något puder jag kan prova ändå, åtminstone under näsan och på hakan som låser fast concealern åt mig?

  Reply
 • Men detta låter som något för mig! Är den oljefri?

  Reply