Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:13 | October 26, 2016

Oldie but Goldie

IMG_5126Här har ni mitt andra bildrag i budget halloween sminkning. Det behöver inte kosta massa pengar för att passa in på halloween och du behöver heller inte vara något läskigt. Jag gjorde mig själv till en gamling med hjälp av saker som jag har hemma. Och hur jag gick till väga kan se ni på klippet nedan.

Glöm inte att prenumerera på min Youtube för att se fler tips på sminkningar. 😉

 

PRENUMERERA HÄR!
oldie

 

SE KLIPPET HÄR:

https://www.youtube.com/watch?v=FPObEmREFp4


12 kommentarer12 kommentarer om “Oldie but Goldie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det enda som fattas är “mormors” glasögon 🙂

  Reply
 • Ja jag hade inga :O

  Reply
 • Hej! Vore intressant att veta hur du tänker kring resonemanget med veganprodukter? För ett tag sedan pratade du (om jag inte missminner mig) om att börja använda produkter som inte är testade på djur, men ändå så syns det ständigt produkter som faktiskt är det? Har du ändrat dig?

  Med vänlig hälsning,
  Lina

  Reply
 • Jag skrev att jag skulle bättra mig att skriva ut om det var testat på djur eller inte. Tyvärr har jag glömt det typ hela tiden. Men jag har aldrig skrivit att jag endast ska använda mig av produkter som inte är testade på djur.

  Reply
 • hehe såg lite annorlunda ut

  Reply
 • Haha!

  Reply
 • Perfekt Annica! Vi som ska ha temat “återträff år 2070” på halloween

  Reply
 • Fan vad kul, ni måste skicka en bild!

  Reply
 • Haha klockrent ju! Kul med något annorlunda också 🙂

  Reply
 • Ja visst!

  Reply
 • Haha du va ändå söt som gamling ☺️

  Reply
 • Haha! Awesome video 🙂

  Reply