Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 19, 2016

bareMinerals Skinsorials

bareminerals skincare3BareMinerals har nu kommit med en ny hudvårdsserie -Skinsorials. Den här serien ska “boosta huden så att den ska se hälsosam och yngre ut längre”.

Long Life Herb är superfood som bareMinerals har använt sig av i produkterna och den ska stärka upp huden och ge den lyster. Den ska ha ett högre vitamin- och mineralinnehåll än spenat och grönkål, vara proppad med antioxidanter som skyddar mot yttre påfrestningar, även innehåller kalcium, kalium och magnesium. Vissa av er kanske inte förstår alls vad dessa ingredienser har för effekt på huden men kort och gott, det är hudvård ska bromsa hudens åldrande. Så en anti-ageserie för huden.

Jag själv är ju 26 och har börjat med att plocka in lite hudvård som ska arbeta lite mer på de första ålderstecken som dykt upp. Och har man en torr hudtyp som jag har så syns dessa tecken tidigare än om man skulle ha en fet eller normal hud.

Dessa produkter finns att köpa på utvalda Kicks, Åhlens, NK, vissa skönhetssalonger och på nätet.
baremineralsClay Chameleon
Det här är en rengöring som ser ut som en lermask men så fort man applicerat den i ansiktet och börjat massera upp den med ljummet vatten så kommer den ändras i konsistensen och bli en härlig rengöring. Doften är väldigt behaglig och jag kände mig verkligen ren efteråt utan någon stramande känsla.

Pris: 225kr
skincare baremineralsProdukten innehåller röd lera, havssalt, papaya- och bambuextrakt som rengör huden på djupet och lämnar en mjuk och smidig yta. 🙂bareminerals skincare5Skinlongevity
Sedan applicerade jag ett pump av detta serum i ansiktet, Detta serum ska ge lyster till huden men även ge elasticiteten en spark i baken. Produkten är återfuktande och främjar hudens vitalitet.

Jag tycker att priset på denna produkt var lite väl högt, klart att serum är dyrare men det kändes lite väl saftigt om man jämför med resterande produkter i serien.

Pris: 645kr
bareminerals skincare1Denna produkt innehåller också Long Life Herb och man kan finna det på Okinawa som är en Japansk ö, också känd som “The island of long life”.bareminerals skincare4True Oasis
Jag avslutade med cremen såklart som har en återfuktande egenskap. Det är en oljefri gelcreme med en mix av peptider, ceramider och aminosyror som gör att huden lämnas mjuk och smidig. Cremen doftar frisk eucalyptus och bergamott som även har en uppiggande effekt på våra sinnen. Går att använda dag som natt.

Pris: 445krbareminerals skincareJag tar bara såhär lite till hela ansiktet, duttar ut den och sedan smörjer in med fingertopparna. Stoppa aldrig fingrarna i burken, då slipper du bakterier i den. 😉bareminerals skincare2705e78aa-72c7-4c84-a02b-ea0ec4f8b848.jpg


10 kommentarer10 kommentarer om “bareMinerals Skinsorials”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du sett Therese Lindgren kommit ut med produkter både handkräm och för läpparna ser jättefina ut. Jag gillar henne. Säljs visst på apotek.

  Reply
 • Jag har sett det.

  Reply
 • Kör du fortfarande på Jan Marini? Har precis börjat att vänja in huden med dom och hoppas jag ska bli nöjd

  Reply
 • Yes, kommer aldrig att byta. 🙂

  Reply
 • Men du kör ju ändå botox. Behöver du köra med krämer då? Dina muskler är ju förlamade där de vanliga ålderstecken syns?

  Reply
 • Fast huden tappar mycket fukt ändå. Och utan fukt blir huden som ett russin 😉

  Reply
 • Tack så mycket för att du la ut detta, har googlat runt länge på nån test av dessa för vill själv testa dem :D! Kika gärna in på min nystartade blogg där jag skriver om att leva med ett lejon, shopping-tips, inredning och massor av goda recept 🙂 Kram!

  Reply
 • Varsågod! 🙂

  Reply
 • MEN! vilka spännande produkter 😀 Måste spana in dessa!! 😀

  Reply
 • Ja gör det 🙂

  Reply