Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | October 12, 2016

Highlight från Lumene

PA120344Igår skrev jag om Lumenes nya foundation som var typ som en lätt slöja över ansiktet (läs inlägget här). Idag kommer produkten som jag tror många längtat efter om ni gillar highlight. Det här är en riktigt “instagram-highlighter” och med det menar jag en sådan som verkligen glääääänser riktigt snyggt! 😀

Alltså jag älskar Lumenes produkter för att dom har så jäkla bra grejer till så bra priser. Är det något budgetmärke som jag känner att jag kan tipsa till folk så är det dessa. 😀

Okej mer om highlightern. Den är otroligt lätt och flytande i konsistensen, även denna innehåller nordiskt källvatten och hjortron och det är Lumenes grej. Produkten innehåller ljusreflekterande pigment som gör att huden verkligen strålar! Alltså inte ens mina bilder gör produkten rättvisa. Och ja jag vet att jag hypar upp denna produkt otroligt mycket just nu men det är den värd för jag älskar den! 😀

Applicering: Efter foundation med fingrarna eller med en fuktad beautyblender. Jag pudrar inte ovanpå.

Pris: 299kr på Kicks och Åhléns

PA120346Lika lätt som ovispat grädde i konsistensen. highlight lumeneFöre och efter, alltså ni förstår inte hur fin denna produkt är IRL! highlighter lumenesAlltså kom igen!!! 😀 Jag dööööör!PA120345Jag säger bara det, ska ni går ut får alla dra på sig solglasögorna för denna highlighter kommer att blända! 😀


16 kommentarer16 kommentarer om “Highlight från Lumene”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska man applicera det i slutet av sin makeup eller innan sin foundation? =)

  Reply
 • Jag lade till applicering i texten 🙂

  Reply
 • Antar att du inte lagt puder över? Om man har pudrad bas under hur smälter den då in i huden?

  Reply
 • Jag lade till applicering i texten 🙂

  Reply
 • Snälla, kan du berätta hur denna ska appliceras? Känner mig totalt lost när det gäller sånt här haha… Först fonduation, sen denna antar jag? Vart bör jag applicera den? Om man (jag) vill ha puder för att liksom “fästa” fonduation hur gör men då med denna produkt för att inte förstöra glowet?
  Såååå tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Jag lade till applicering i texten 🙂

  Reply
 • La du produkten i hela ansiktet, eller var? 🙂

  Reply
 • Ååååh, måste ju spana in denna 😀 Den ser fantastisk ut!

  Reply
 • Den är det!

  Reply
 • Åh så fin den var! Måste testas!

  Reply
 • Gör det 😀

  Reply
 • Hej fina du, tänkte bara fråga vilken färg det är du använt? Såg att det fanns två & välja mellan 🙂 ser jättefin ut utan för mkt shimmer..hälsningar Martina

  Reply
 • Den vita

  Reply
 • Heej! Du har så fin hy verkligen!! Vad använder du för produkter till rengöring och vilken foundation använder du? Jag använder Lumenes foundation men tycker den blir glansig efter några timmer och håller inte riktigt… tusen tack!!

  Reply
 • Hej!
  Lumenes nya foundation som du skriver om i inlägget verkar också superbra och det får mig att vilja fråga om en rekommendation… Jag har en känslig samt torr hy, troligtvis rosacea, och undrar om du skulle rekommendera mig lumenes nya foundationen eller bare minerals complexion rescue som du har tipsat om tidigare.. vilken tror du passar bäst till en känslig hy och torr hy?
  Kram!!!

  Reply
 • Hej grymma Annica!! Du har säkert visat det förr men jag har missat, kan du inte länka någon video där du visar hur man lägger highlighter? kram

  Reply