Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:02 | September 19, 2016

Rädda trötta ögon!

trottaogon God morgon! Snoozedrottningen här, jag är fortfarande förkyld men jag känner mig mycket bättre idag. Idag ska jag starta dagen med ingefärste och så ska jag dra i mig massor av vatten under hela dagen. Det hjälper kroppen att lättare arbeta ut infektionen.

När jag vaknar på morgonen är jag inte världens vackraste, speciellt inte nu när jag är lite sjuk för då vaknar jag ofta med svullna ögon och små ringar. Det är liksom stopp i mina lymfkanaler och känner någon igen sig så kommer här små tips på vad ni kan göra för att se lite piggare ut!
trotta ogonJag använder mig av concealer, bomullspads, ögonfransböjare och Cleari ögondroppar.bomullspadSköljer padsen i iskallt vatten och skyndar mig att lägga dom över ögonen. Detta hjälper svullnaden att lägga sig.concealSedan min bästa vän Smashbox Studio Skin concealer som är så krämig och bra, döljer alla tecken på en hård natt och sömnbrist! bend eyelashBöjer fransarna för att öppna upp ögat mer, detta gör en stor skillnad. Sedan droppar jag i Cleari ögondroppar för att få bort all röd irritation. se piggare utVoila, mycket piggare och fräschare! Har man tid över så ta en beige kajal och dra på undre vattenlinjen och pensla på lite mascara. Då kommer ingen kunna avslöja hur din natt vart! 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Rädda trötta ögon!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Söta, unga, oförstörda 🙂 Du ska se mina lila kassar under ögonen. Där snackar vi trötta ögon! Tyvärr ett arv från farfar och de sitter alltid där. Gömmer de bakom mina tjocka bågar så gott det går.

  Reply
 • Hej Annica, jag undrar om du skulle kunna ge ett utlåtande/kanske prova och ge en recension gällande IPL för hemmabruk? Jag har tidigare gjort IPL behandlingar på salong men vill nu börja lasra mina ben och känner att det kommer att gå alldeles för mycket pengar till detta. Jag har läst att IPL för hemmabruk inte alls är lika stark eller effektiv som IPL man gör på salong men jag har dock läst många positiva reaktioner även om IPL för hemmabruk inte dödar hårsäcken föralltid. Tack snälla för en inspirerande blogg!

  Reply
 • Vad roligt att du ena dagen tror du åkt på lunginflammation och får då tips att dricka mycket. Nu “ska du dricka mycket för de hjälper kroppen att arbeta bort”. Som ett proffs!

  Reply
 • Men gud vilken nedlåtande kommentar… Oavsett sjukdom så tror jag att de flesta är medvetna om att man ska dricka mycket vatten för att kroppen behöver extra mycket när den gör av med vätska på ett annat sätt än vanligt….

  Reply
 • Men gud vilken nedlåtande kommentar… Oavsett sjukdom så tror jag att de flesta är medvetna om att man ska dricka mycket vatten för att kroppen behöver extra mycket när den gör av med vätska på ett annat sätt än vanligt….

  Reply
 • Bra tips!

  Reply