Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:55 | September 4, 2016

Roliga nyheter från L´Oréal

P9020331Set- Nelly.com

God morgon från Kroatien hörni! 😀
Resan gick jättebra, satt och lyssnade på P3-dokumentären om Flodvågen och Engla. Brukar ni lyssna på P3- dokumentärerna?

Vi ska ner och käka frukost nu med de andra och sedan vid lunch så kommer vi åka till båtarna och kliva ombord för att sedan segla ut och det ska bli så kul för jag har aldrig gjort det innan. 🙂

I fredags var jag på ett event med L´Oréal, dom lanserade två stora nyheter varav en var för håret och en var för ansiktet. Det var ett väldigt trevligt event proppat med beauty junkies och fruktansvärt goda snittar. 😀 Jag bar ett vitt fint set från Nelly Trend. 🙂
P9020299Här ser ni nyheten för håret, en produkt som genast blev en favorit! Den kommer i hela fem nyanser, två blonda, två bruna och en svart.
P9020294Eva Longoria är ansiktet utåt för den här produkten och det kunde inte bli bättre, ni måste se reklamen! 😀utvaxtProdukten är till för att rädda utväxten tillfälligt. Är man naturligt blond men gjort sig mörk så är inte utväxten kul för man ser skallig ut och det är då denna produkt är räddningen.  P9020320Jag fick en rejäl touch up på min ombre. Jag hade en inte så snygg utväxt på ca 2cm och det räddades med den här produkten, man ser inte alls skymten av min utväxt. Jag ser ju typ nyfärgad ut och det ser ut som att mitt hår är så mycket tjockare. 😀P9020295Det här var andra nyheten, en ansiktsmask. Eller tre ansiktsmasker. 😀
P9020315Alla som ville fick testa dom. 🙂
P9020311Multimasking in the making.P9020313Evelina in progress.P9020310Jag testade denna på mina ben istället då jag hade makeup som jag inte orkade göra om. Just denna mask ska ge glow så det var ju perfekt att sätta på benen. 😉P9020317Dessa otroligt snygga tavlor är målade med dessa ansiktsmasker, häftigt va!? 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Roliga nyheter från L´Oréal”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • älskar setet i den första bilden 🙂

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Reply
 • Är detta verkligen nya produkter, jag har sett dessa i Spanien i mataffärerna i ett par månader? Hur blir det för blondiner med mörkare rötter? har aldrig vågat testa 🙂 Bleks det eller bara vitt pulver?

  Reply
 • Skorna är perfection… Varifrån? Och setet är ju mycket snyggare på dig än på modellen

  Reply
 • Älskar P3 dokumentär! En av de bästa tycker jag är Fallet Marina Johansson. Jävligt obehaglig, likt dokumentären om Engla, men den är riktigt bra! Ha det gött i Kroatien 🙂

  Reply
 • Har kommit andra nya sminkvaror från loreal som jag mer intresserad av. Sånt som ger skimmer i ansiktet m m verkar jättefina.

  Reply
 • Hallå, dina skor! Vart kommer dem ifrån ?

  Reply
 • Hej Annica!

  Hur funkade produkten du använde på benen, blev det lite skimmer efter masken? Hade varit kul att veta 🙂

  Reply
 • Hejsan Annica ! Sjukt snygga skor verkligen, vart kommer dem ifrån? Kram

  Reply
 • Hej! vilken nyans/färg testade du i din utväxt? brun eller mörkbrun? 🙂

  Reply