Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | September 2, 2016

Få bort gult hår

P8310226Många av oss blondiner blir lätt gula i skallen efter några dagar i solen och det är varken kul eller snyggt! Jag själv har testat sjukt mycket silverschampon och inpackningar och visst har några fungerat mer eller mindre bra men nu har jag hittat produkten som verkligen gör sitt jobb! Det är denna färgbomb från Revlon, #1002 White Platinum. När jag var i Kreta så höll sig mitt hår verkligen platina blont, första gången någonsin som mitt hår hållit sig borta från gula toner och då använde jag denna endast två gånger under hela veckan. 😀
När jag var med i BB så hade jag brunt hår och det fick jag genom en sådan här färgbom, jag använde då #713 om jag inte minns fel och jag gick från blond till brunett på tre omgångar så den fungerar ju bra. Dock är ju detta en produkt som främst hjälper till att fräscha till den nyansen man redan har och den håller bara i ett par tvättar.

Pris: 189kr >>HÄR<<
P8310229Den är blå lila så att den kan neutralisera gula toner. Det står att den ska sitta i 3 minuter men vill man verkligen ha effekt så låt det sitta något längre. Jag hade i min minst 5 minuter.P9020283Såhär fin blir färgen när man använt den här produkten. Av alla silverschampon och silverinpackningar så är det denna som fungerat bäst!P9020284Gissa om den här produkten får följa med till Kroatien! 😀


8 kommentarer8 kommentarer om “Få bort gult hår”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fungerar denna bara på färgat hår eller på oss naturliga blondiner också?

  Reply
 • Malin! Jag har naturligt blont hår och använder denna ibland. Fungerar sådär tycker jag, blir iaf lite mer glans – jag har den i ca 10 minuter en gång per månad men tänker leta rätt på någon bättre när den här tar slut, inget jag köper igen,
  Dock funkar den inte på grå hårstrån samt utväxt.

  Reply
 • Tidernas bästa silver serie kommer från pravana det slår allt med hästlängder☺ ett tips

  Reply
 • Hej Annica hoppas du har tid att svara på en annan fråga. Har använt jan marinis rengöring för ansiktet en längre tid. Har ganska fet hud men också blandhy. Har efter jag slutat med p piller snart ett år sen fått mer finnar men hjälper ok med rengöringen och har mindre fet hud iaf. Vill använda de andra produkterna men är lite för dyra för mig. Har nu börjat använda dag och nattkräm från Exuviance.. Vad tror du om att blanda de olika syrorna? Vågar inte sluta med rengöringen och prova Exuviance rengöring om den inte är lika bra? Mvh Gina

  Reply
 • Riktigt, riktigt snyggt resultat!!

  Reply
 • Jag blir gul efter ett tag. Innan funkade det med silvershampo men med den färgen jag använder nu (satin mörkblond) så blir det aldrig bra. Det funkar bara att färga om. Är det på grund av färgen jag färgar med eller vad kan det vara som gör att det gula inte försvinner?

  Reply
 • Denna tar absolut bort det gula i håret men är inte speciellt vårdande. Ett hett tips till alla blondiner där ute är Shu Uemura “cool blonde”. Denna är otroligt vårdande och tar bort alla gula pigment, gör håret underbart. Finns att köpa på Nk, Björn axen 500 kr. Så värt!!

  Reply
 • Något tips på liknande fast mot orange toner?

  Reply