Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | August 31, 2016

Skapa skillnad!

P8310095Guys, I´m taping out… Idag står det vila på schemat, vaknar av att jag knappt kan andas, är rossligt och har ont i halsen och min rygg värker. Jag är sjuk och det är lite tur i oturen, det betyder att jag har fått ställa in alla möten idag och igår kväll städade jag mitt kontor och såg hur mycket grejer jag har kvar att testa så idag blir jag hemma och testar massa nytt samtidigt som jag vilar upp kroppen inför lördag då vi åker på jobbresa. Jag ska berätta lite mer om den runt lunch idag. 🙂

P8310089Idag tänkte jag starta dagen med lite viktig information och den riktar sig främst till alla er som älskar Maria Nilas produkter. Just nu har dom en kampanj där dom fokuserar på att rädda elefanterna som inom en snart framtid kommer att utrotas. Denna är en icke-vinstrdrivande kampanj som dom gör i samarbete med The Perfect World Foundation och alla intäkter från köpen som görs med rabattkoden nedan går specifikt till deras arbete att rädda elefanterna och stoppa jakten på elfenben.P8310090Maria Nila har produkter för alla, färgat hår, torrt hår, platt hår, trasigt hår, verkligen något för alla och det är veganska produkter. Så behöver ni införskaffa nya hårprodukter ha just Maria Nila i tanken för att samtidigt göra något gott!P8310092Elefanters sociala band till varandra är väldigt starka och dom är en av de mest intelligenta djuren vi har på jordklotet. Elefanter är en av få djur som kan känna glädje och sorg och visar det. Är det någon i flocken som är skadad hjälper alla till, är det någon flockmedlem som dött så stannar flocken och sörjer och i vissa fall begraver dom även kroppen med hjälp av blad och kvistar. Har medlemmar i en flock vart borta ett tag och sedan ansluter sig igen  så “firar” dom det genom att trumpeta med sina snablar och beröra varandra. Dom är duktiga på att samarbeta och lösa problem, hjälper varandra och visar medkänsla. Fantastiska djur!

P8310094Ska du införskaffa nya produkter så använd koden ANNICA3 så får du 30% rabatt plus att pengarna går oavkortat till The Perfect World Foundation. 🙂

Här är ett klipp som jag hittade på Youtube för ett tag sedan, det är så fantastiskt att se hur elefanterna jobbar för att hjälpa den lilla bebisen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KTHsyIQI2L0[/youtube]

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Skapa skillnad!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va bra att du belyser denna viktiga fråga! Förövrigt är Maria Nilas produkter bäst, älskar deras nya serie Heal. Skulle du kunna lotta ut lite av de produkter du fått hem men inte använder =)

  Reply
 • Passa då på att utnyttja rabattkoden! Jag ska kolla vad jag kan göra 😉

  Reply
 • ÄLSKA!!

  Reply
 • Passa på! 😀

  Reply
 • Är med i en vegansk skönhetsgrupp på FB och enligt dem är inte allt veganskt, bara vissa produkter. Palettserien tror jag? Kanske kolla upp så du inte har fått felaktig info? Kram! 🙂

  Reply
 • Åh elefanter <3 <3

  Reply
 • Vilket bra initiativ av Mara Nila! Ska nog passa på att köpa hem lite nu 🙂 Maria Nila är ju ändå en stor favorit hos mig 🙂

  Reply
 • Är så fina djur vilken underbar film. Jag stöder allt som gör att djur får det bättre. Skulle nog hellre vilja jobba med djur jag skulle älska det. Fint att du tar upp det här i bloggen.

  Reply
 • Perfekt! Jag som ändå har tänkt beställa eftersom de jag har snart är slut! 🙂 Och så kan man göra en god gärning samtidigt woho! 🙂

  Reply
 • Hej! Fint initiativ! Jag måste bara påpeka att alla Maria Nilas produkter är inte veganska så att du vet. Sen tycker jag att man ska tänka på alla djuren. I Sverige dödas 15 000 tuppkycklingar i äggindustrin varje dag. Medellivslängden på en mjölkko är ca 5 år, det kan jämföras med en människa i tjugoårsåldern. Och så vidare, jag vill inte skriva en hel roman. Du är i alla fall en av mina favoritbloggar och jag blir så glad när du engagerar dig i sådant här.

  Reply
 • Maria Niklas produkter veganska, Det står “100% vegan” på förpackningarna, På tal om ‘tänka på alla djuren’ så måste man börja någonstans och en människa kan inte göra allt, här gör annica en del vilket är stort nog 🙂

  Reply
 • En annan Linda som svarar nu, men nej alla produkter är inte veganska, en del innehålker animaliska ingredienser. Detta enligt deras kundtjänst som rimligen borde veta. Vissa produkter är dock 100% veganska, antar att det är dem du har läst på.

  Reply
 • Vilket bra initiativ! Sen får du krya på dig du får ta det lugnt fram till lördag, verkar vara en rolig resa ni ska på? Sen måste jag fråga om ni hade det trevligt i söndagskväll jag vet att det är lite sent att fråga, du får förlåta min nyfikenhet men det lät så mysig det du skrev i söndags. Ha en fortsatt trevlig vecka och ta hand om varandra.

  Reply
 • Kanonbra erbjudande! Jag beställde direkt jag såg det här igår vid lunchtid ungefär, och imorse fick jag sms om att jag kunde hämta ut paketet. Väldig snabb service 😉

  Reply
 • Fan vad bra! 😀

  Reply