Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 31, 2016

Foreo Luna play

P8300002#FOREOCruise

2013 lanserades Foreo som är ett svensk skönhetsmärke, idag finns dom i hela 35 länder så det har vuxit i raketfart och sedan tycker jag det är extra kul när det är en svensk produkt som gått så himla bra! Foreo lanserar rengöringsverktyg med silikonöverdrag som tar hudvårdsrutinen ett steg längre så att man får en bättre hud. Dom har produkterna Luna, Luna 2, Luna 2 mini, Luna go, Issa, Issa mini och alla finns i olika färger och även olika utföranden beroende på vilken hudtyp man har. Men inte nog med det, nu lanserar dom Luna Play som är produkten jag fastnat för. Och nu på lördag åker jag till Kroatien med Foreo, det kommer bli en fantastisk resa där vi kommer att segla dagarna lång. 😀

Dessa produkter finns att köpa på bland annat på H&M, NK, Åhléns, eleven.se och foreo.com.

P8310068Det här otroligt söta rengörinsverktyget ser mer ut som en liten macaron och jag vill nästan stoppa den i munnen. 😀 Den här produkten är perfekt att ha med i necessären när man ska iväg och resa för den tar verkligen ingen plats men det gör ändå så mycket.
P8310070Produkten är i silikon och gör att hudvårdsrutinen blir snäppet bättre för man blir så mycket renare i ansiktet. När jag tvättade mitt ansikte med denna och trodde att jag var klar så sa Marro “gud vad du är skitig i ansiktet” och jag fattade ingenting förrän jag tittade på min Foreo, den var alldeles smutsig. Jag om någon är otroligt noga med min hudvårdsrutin men denna hjälper verkligen att peela av de döda hudcellerna vilket också gör att crèmerna efteråt ger en bättre effekt eftersom dom lättare tränger ner i huden. Så jag gjorde om proceduren till jag såg att min Foreo var helt ren för då visste jag att nu måste jag vara fräsch i ansiktet. 😀
P8310080Ta rengöring i hela ansiktet, tryck på din Foreo och börja massera runt i ansiktet. Har man duschat innan och huden är varm och mjuk så hjälper även denna att “få ut att skit” som vi annars har i huden och som vanligtvis träder fram som…finnar. Eftersom den har en peelande och cirkulerande effekt så känns huden så jäkla mjuk och len efteråt. Det är sällan som jag fastnar för produkter men ibland dyker det upp något litet guldkorn och denna gång i form av en Luna Play. 😀
P8310082Produkten är helt vattentät så det går att skölja den under vatten. Luna Play kan användas upp till 100 gånger sedan så återvinner man den. Vill man satsa på en produkt som håller i all evighet så bör kan kolla in Luna 2, den har jag också och den är perfekt att dra ner på halsen och dekolletaget. En timmas laddning med den och du kan typ rengöra ansiktet hela året utan att behöva ladda den igen. 😀 P8310088Alltså helt ärligt, jag smäller av. Den är verkligen för söt, den perfekta presenten till beautyjunkien! Mer info om produkterna hittar ni på Foreo.com.

Har ni testat Foreos produkter? 😀


13 kommentarer13 kommentarer om “Foreo Luna play”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jäklar vad detta kändes som reklam bara för att du ska åka på resa med dom! Allt är perfekt med fast du har typ aldrig skrivit om den innan ;p

  Reply
 • Kag har en och kan liva dig att den är grym 🙂 Jag får inte betalt för att använda den 😉

  Reply
 • Har aldrig hört talas om den innan. Men som jag fattar, går den på batteri eller?

  Reply
 • Undrar också som anne det är väll något batteri i. Har hört talas om dom fast i stor modell. Gillar mer den här mindre. Ska du segla. Var på kollo som tonåring 2 sommrar o gick på seglarskola skitkul älskar havet. Tänk om du får se delfiner.

  Reply
 • Den verkar som om det är en bra produkt precis som du sa ett guldkorn. Vet du om man kan köpa den någon annan stans än på internet ?? Annica du verkar vara en skön och rolig tjej och jag gillar att läsa din blogg så fortsätt med de. <3

  Reply
 • H&M har dem 🙂 Jag köpte en där för 3 dagar sedan!

  Reply
 • Ella, är det dom äkta då? tänkte om det är kopia så som dom där sminksvampgrejerna.. (fick total blackout och kommer inte ihåg vad dom rosa puffarna heter) 😀

  Reply
 • Det är de äkta! 🙂

  Reply
 • Det är de äkta! 🙂

  Reply
 • Jag köpte min i en lyko butik där man säljer hårprodukter mm

  Reply
 • Det är de äkta! 🙂

  Reply
 • Vad kul att du skriver ett inlägg om den här produkten! Jag såg den på H&M häromdagen och blev intresserad, men visste inte riktigt hur den funkade. Så det är jättebra att du skrev det här inlägget nu 😀 Kommer nog köpa den!

  Reply
 • Gör det och berätta sedan vad du tyckte!

  Reply