Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 22, 2016

KYE for Shu Uemura

smu uemura kyleI våras så släppte Shu Uemura en kollektion tillsammans med Koreanska modedesignern Kethleen Kyle. Jag personligen har ingen aning om vem hon är men en sak kan jag säga och det är att flaskorna ser helt underbara ut och innehållet är detsamma! Som jag gillar dessa balsam och speciellt det gröna som är otroligt vårdande för torrt och skadat hår. Både jag och Marcelo använder den och vi tycker att den är helt fantastisk. Och doften, det är något med den doften som drar mig tillbaka till tonåren så jag njuter när jag balsamerar håret. 😀

Efteråt när håret är torkat så är det otroligt lent, det doftar fortfarande lite svagt efteråt och längderna är inte på något sätt tunga vilket gör det lättstylat efteråt. Även Marcelo som inte klippt sig på flera månader får ett sådant mjukt och lent hår efter detta balsam så en stor tumme upp!

Det som är den största nackdelen är priset, det är way to expensive, jag själv skulle inte lägga så många hundralappar på ett balsam…


Pris: 440kr/st

shuemuraGrön- Reparerande för väldigt torrt och skadat hår. Orange- återfuktande, för torrt hår. Röd- färgbevarande, för färgat hår.
shu uemuraVi har bara testat Ultimate Remedy och är väldigt nöjda med den. Och det som jag också älskar med denna typ av förpackning det är att det känns extra lyxigt att ha dom ståendes i duschen och man kan pumpa ut balsamet. Jag får en liten frisörkänsla av det hela och jag älskar att gå till frisören!


1 kommentarerEn kommentar om “KYE for Shu Uemura”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här