Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:22 | August 15, 2016

Silverschamponera löshår

P8130412-2Här kan ni se skillnaden före och efter silverschamponering.P8130408-2Före och efter schamponering.

 

Hej på er!
Är så mätt efter massa tårta som Natta och Matte har bjudit på då Matte fyller 25 idag. 😀 Nu sitter Marro med vänner i soffan och kollar lite fotboll medan jag jobbar på.

Några av er var intresserade av hårfärgen som jag använde på mina clips och såhär är det, jag köpte en färg som var lite för varm men jag visste sedan innan att löshår är lätt att få kall genom silverschampo så jag köpte färgen som heter #60 som är egentligen en klar blond färg men eftersom jag är kall så var jag tvungen att göra löshåret i samma färg.

Så det jag gjorde var att jag tog en remsa i taget, blötte, schamponerade in i silverschampo och sköljde igenom direkt. Alltså tre sekunder med silverschampo räckte gott och väl eftersom löshår drar åt sig så mycket så snabbt, det tar inte alls lika lång tid som med vanligt hår. Så ska ni silverschamponera ert löshår så var beredd på att skölja snabbt, hellre att du för schamponera två gånger istället för att du gjort en och håret blev alldeles blått. 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Silverschamponera löshår”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • titta på skräck natten 🙂

  Reply
 • hej Annica
  tack för bästa bloggen.

  Jag har läst tidigare ett inlägg där du rekommenderar ett ställe för plastik operationer , vilket ställe är det ????????
  Jag ska nämligen be min dr remittera mig dit om det går då jag har fel på min buk.
  tacksam för svar
  kram maria

  Reply
 • Vad bra det blev!

  Reply