Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 15, 2016

Extensions Clip In

losharHär har ni resultatet från helgen när jag stoppade in lite löshår. Jag fick lite feeling att ha långt hår under bröllopet som jag var bjuden på och jag tyckte att resultatet blev så fint trots att jag ändå trivs bättre i mitt korta.

Setet jag köpte var 50cm men tyckte att det blev för långt så jag klippte faktiskt av det, jag hade klarat mig på 40cm. Kostade runt 1000-lappen. Ni hittar det >>HÄR<<

Såhär gjorde jag när jag satt in mitt hår:P8130379Jag använde såklart löshår på sju delar men använde endast fem, tuperingskam, klämma, krus- och locktång.loshar1Jag satt in fem stycken hårdelar så jag började underifrån och upp. Så jag satt upp övre håret, tuperade botten på det som hängde, krusade det och spraya.
loshar2Sedan satt jag in en remsa med tre klämmor sedan lockade jag in det med mitt naturliga hår. Sedan släppte jag ut lite hår, gjorde samma procedur med tuperingen, krusningen, lockandet med alla delarna. Tre stycken bak på huvudet, de med tre klämmor längst ner och den med fyra upptill. Sedan satt jag en remsa med två klämmor på sidorna och sedan var det klart.P8130395Jag borstade ut lockarna med en svinborst för att få till Hollywoodsvallet och avslutade med en lätt hårspray så man fortfarande kunde borsta igenom håret. 🙂


17 kommentarer17 kommentarer om “Extensions Clip In”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt fint och så naturligt det ser ut!! Jag har haft löshår under spelperioden med teatern, men fy sjutton vad trött jag blev på de där clipsen på slutet 😛 är dock sugen på att sätta i en “riktig” extension igen då det är så fint med långt och tjockt hår. Mitt eget har blivit så tunt på grund av att jag varit sjuk.
  Kram!

  Reply
 • Jag vet, det blir jobbigt tillslut.

  Reply
 • så snyggt

  Reply
 • tack 😀

  Reply
 • Hej Annica!

  Först vill jag tacka för en superbra blogg! Så mycket grymma tips:):)
  Jag vet att du skrivit om detta förut men jag hittar inte inlägget. Jag har problem med överflöd med fett på insidorna av låren, men resten av mina ben är jättesmala! Så mina ben är väldigt oproportioneliga. Det jag undrar är vad man kan göra åt detta, om man inte vill fettsuga?

  Tack så jättemycket på förhand!

  Reply
 • Varsågod! 😀
  Ja alltså om det inte går med träning och kost så vet jag tyvärr inte. Jag ville personligen inte gå ner massa i vikt för att det skulle försvinna så det var därför jag “punktförbrände…”

  Reply
 • Vad använder du för locktång?

  Reply
 • GHD 32mm

  Reply
 • Ja det var mycket du fick stå ut med i big brother men det fixades ju till det bra. O han har nog mognat mycket tack vare dej. Tänk att jag såg varenda avsnitt kramis.

  Reply
 • Gjorde du? 😀

  Reply
 • så fint det blev
  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Reply
 • Tack!

  Reply
 • Vad har du för färg på löshåret? 🙂

  Reply
 • Jag har gjort ett inlägg om det nu 😉

  Reply
 • Vad har du för färg på ditt hår? Nummer? 🙂

  Reply
 • Det går alltså att sätta i clips trots att du har ombre redan, vad bra!! (Såg riktigt bra ut). Använder clips ofta, vill göra ombre men osäker på hur det skulle se ut om man har clips.

  Kanske ska prova då

  Reply
 • men shit vad fint, ser riktigt bra ut!

  Reply