Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 12, 2016

Tvätta dina hårborstar!

P8100258Att rengöra sina makeupverktyg är något som de flesta förhoppningsvis gör regelbudet. Men hur är det med hårborstarna? Rengör ni dom lika ofta? Jag skulle rekommendera att rengöra era hårborstar varje gång ni tvättar håret. Då vet ni att när ni kliver ur dusche och har torkat håret och ska borsta det så är det med ett rent verktyg. Håret blir inte smutsigt lika snabbt med andra ord.
P8100263Jag själv börjar alltid med att ta bort så mycket hår jag kan från borstarna.P8100264Sedan lägger jag dom i ett bad med diskmedel i handfatet under tiden jag själv duschar.P8100261Efteråt tar jag dom separat och rengör dom med diskmedel eller schampo och gnuggar med fingrarna mellan taggarna.P8100262Sköljer sedan av dom noggrant.P8100266Och sedan får dom ligga på tork. Sedan är dom redo att användas igen. Är det så att du har en borste som är en svinborst, använd även balsam efteråt när du tvättar den så den häller sig fin. 😉


12 kommentarer12 kommentarer om “Tvätta dina hårborstar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! 🙂 SÅ snygga borstar! Vart kommer de ifrån? Trevlig helg, kram!

  Reply
 • Lite olika, GHD bland annat 🙂

  Reply
 • så bra tips. Jag brukar tvätta mina borsten efter varje användning med då brukar jag använda vanligt handtvål.

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Reply
 • Bättre än ingenting 😉

  Reply
 • Det där ska jag göra till helgen! Brukar ta med hårborsten in i duschen och tvätta av den men en riktig djuprengöring var länge sedan… Usch, vill inte tänka vad mycket skit som gömmer sig i hårborsten

  Reply
 • Vad smart, bra tips!

  Reply
 • Hej! Jag kom in på din blogg av en slump för några månader sedan då jag började tänka på fettsugning av insidan lår. Du har gjort exakt samma procedur som jag vill göra och jag har en fråga jag hoppas du kan svara på. Hur ser det ut nu idag när det har gått lite tid? Har det hållit eller kommit tillbaka lite? Mvh Erica ps älskar din blogg!

  Reply
 • Nej fettet är borta. Däremot så tränar jag en hel del så mina lårmuskler är ju större nu än innan så dom är samma omkrets men inte alls lika mycket fett. Däremot, hade jag inte tränat ben så mycket hade dom nog inte vart lika stora. Jag är glad att jag gjorde det. 🙂

  Reply
 • Åh tack att du svara! Har ju kontakta samma klinik du åkte men ville veta hur det är efter ett tag också! <3

  Reply
 • Åh tack att du svara! Har ju kontakta samma klinik du åkte men ville veta hur det är efter ett tag också!

  Reply
 • Hej. Sköljer du av dom efter att dom har legat i diskmedel?

  Reply
 • Yes 😉

  Reply