Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | August 10, 2016

Gult hår -hjälp!

P7240224 silver joicoJag använder Joicos silverschampo och balsam, dom finns >>HÄR<<


Hej!
Du, jag behöver verkligen hjälp. Jag har ljusat upp mitt hår men det var en månad sedan så det börjar få tonen gult. Kan du tipsa om någon bra behandling eller liknande för att få bort den gula tonen. Jag har precis flyttat till Stockholm så har inte hittat någon salong ännu som jag vågar lita på när det kommer till att få ljusare (behålla färgen) då jag är väääääldigt nojig när det kommer till mitt hår, så har du tips om en bra salong får du gärna rekommendera det med. Vet att du går till Elin men såg att hon inte tog emot nya :/ 

Hoppas allt är bra med dig annars.

 

SVAR: Hallå!
Börja med att testa själv att lösa problemet, använder du silverschampo? Om inte kan det hjälpa väldigt mycket, låt det sitta i några minuter innan du sköljer igenom det. Skulle det vara så att ditt hår fortfarande är gult kan du testa att lägga en färgbomb i håret som går åt det kalla hållet. En färgbomb är en vårdande hårinpackning som innehåller pigment som fräschar upp/ nyanserar din färg. Den håller bara i några tvättar så detta får du upprepa ungefär en gång i veckan, som när man lägger en vanlig hårinpackning. 😉

Revlon har en som heter Nutri Color Creme 1002 och den ska vara typ platina blond/ vit. Man lägger den i något handdukstorkat hår i minst 3 minuter och upp beroende på vilken intensitet man vill ha och sedan sköljer man ur den. För att få bästa resultat så tvätta igenom ditt hår med schampo två tre gånger innan så att det verkligen är rent. 😉

Du hittar produkten >>HÄR<<

Det är svårt för mig att rekommendera en annan salong eftersom jag endast går till min frisör så tyvärr är jag lite lost på den fronten… 🙁


1 kommentarerEn kommentar om “Gult hår -hjälp!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Tack för en super bra blogg!
  Min fråga har inte med detta inlägg att göra men frågar endå.
  Vet du varför man får håll?
  Har hört både anledningar som att man äter för tätt inpå träning eller att man har dåligt kondition?
  Jag anser inte att jag har dålig kondition och jag har prövat äta olika tider innan träning trots detta får jag ibland håll när jag springer (inte alltid).
  Har du något tips på vad man ska äta innan man ska träna ett krävande konditionspass?

  Reply