Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 8, 2016

The Body Shop- Oils of Life

dropsoflifeEn produkt som är väldigt stor hos The Body Shop just nu är deras Oils Of Life. Och det är en hudvårdande produkt men när jag var i Lodon så såg jag hur en makeup artist där använde denna som ett sätt att ge huden en lyster och glow. Hon hade tidigare lagt Kylie Jenners makeup inför en cover-fotografering och då användes just denna produkt.

Om man bara ska använda denna i sin makeup så är det en ganska dyr men då blir det såklart en dryg produkt. Denna produkt är annars en vårdande ansiktsolja som ska vara åldersförebyggande för huden. Produkten består av 99% naturliga oljor och passar alla hudtyper

Pris: 30ml, 450kr
shinefaceEfter att man lagt hela makeupen så avslutar man med att ta några droppar på fingrarna och dutta på de områden som man annars lägger sin highliht. Det gör att ytan på makeupen ser lite mer naturlig ut.. Dock är det ingen smart ide att lägga produkten på en pudrad bas för då kommer det bara bli kladdigt. Jag personligen använder knappt puder när jag lagt min bas för att jag gillar den naturliga finishen mer och då är detta perfekt! 😉
shineFöre och efter. Huden ser lite mer levande ut. highlightshine

 

 

BUDGETTIPS!

L´Oréal har en liknande produkt för mindre än hävla priset. Produkten innehåller bland annat lavendelolja, rosmarin, apelsin, ros, kamomill och jojoba. Dessa oljor återfuktar huden, ger den näring och lyster. Pris: 219kr >>HÄR<<1185-145-0030_01


9 kommentarer9 kommentarer om “The Body Shop- Oils of Life”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina fina du, kan du inte skriva lite om SAFE utbildningen? Jag vill men vågar inte hoppa på den, den är så galet dyr för något som är så galet kort och det sätter så mycket osäkerhet i mig. Skulle vara tacksam om du kunde blogga lite om det.

  Reply
 • Är det inte bättre att få en opartisk information om utbildningen.
  Man anar ju ett samarbete där.

  Reply
 • Man kan ju ta information från flera som gått olika utbildningar. Det brukar ju finnas information på hemsidorna om elever som gått utbildningarna. Det är bara att ta kontakt med dom.

  Reply
 • Hej! Snygg sminkning, vad använder du på läpparna?

  Reply
 • Det blev ju så fint! Man ser verkligen skillnad (:

  Reply
 • Jättefin sminkning.Det blev superbra 🙂

  Reply
 • Supersnyggt! Framför allt läppstiftet, vad är det gör något?

  Reply
 • Vad har du för läppstift på bilderna? Sjukt snyggt!

  Reply
 • Det är detta: http://annicaenglund.se/nudestix/

  Reply