Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | August 1, 2016

Den bästa volym mascaran!

Innehåller adlink.

P7260395-2Alltså nu hörni! Jag har hittat den bästa volymmascaran jag någonsin testat så håll i hatten. 😀

För två veckor sedan lanserade IsaDora en ny mascara till “Lash Styler- familjen nämligen Insane Volume Lash Styler. Mascaran har en intensiv svart pigmenterad formula som är extra krämig för att enkelt bygga upp volymen. När jag testat denna höll jag på att tappa hakan, den var så bra och jag kan inte sluta använda den. Det går snabbt att få upp volymen, man behöver liksom inte hålla på länge innan det blir ett bra resultat. Man börjar med att pensla på färg med ena sidan av borsten som har en enda lång kam, sedan målar man ut produkten över fransarna med andra sidan av borsten som har tre mindre kammar.

Helt ärligt, det här är den bästa volymmascaran jag testat och det är så kul att det är från ett budgetmärke. Jag har inte vart så jätteförtjust i just IsaDora för att jag tycker dom kommer med samma sak om och om igen men nu kom dom med en riktigt grym produkt, som sitter bra hela dagen och som är värd att uppmärksamma! 😀

Pris: 169kr >>HÄR<<
mascara brushSåhär ser borsten ut. En lån kam på ena sidan som hjälper till att ge massa produkt till fransarna, sedan målar du ut färgen med de tre mindre kammarna på andra sidan.volume mascaraHär ser ni före och efter. Bilden talar för sig själv, en riktigt grym mascara!volymmascara


26 kommentarer26 kommentarer om “Den bästa volym mascaran!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vilket resultat

  Reply
 • Jag vet helt galet!

  Reply
 • Måste testa! Kan du inte visa hur du gjort resten av din ögonmake här? Så naturligt, fint!

  Reply
 • Jo det kommer i ett inlägg denna vecka! 😉

  Reply
 • Dessutom så testar inte Isadora på djur! 😀 Woho bra tips 😀 kraaam

  Reply
 • Wihooo!

  Reply
 • Passar den även korta fransar? Rädd att det ska bli för kladdigt……

  Reply
 • Ja det skulle jag säga 🙂 Den ger inga klumpar.

  Reply
 • Vavavoom! Grymt resultat.

  Reply
 • I know 😀

  Reply
 • Snyggt läppstift du har på dig. Vilket märke och färgnummer är det. Mvh Susanne

  Reply
 • Jag har inget läppstift i detta inlägg… 🙁

  Reply
 • Susanne kanske menar läppstiftet du har på profil/presentationsbilden? 🙂

  Reply
 • Hej!
  Jag undrar hur du gör när du tar mascara längst in vid roten av ögonfransarna? När jag gör det efter att jag böjt fransarna så lägger de sig alltid ner igen :/

  Reply
 • Jag sågar in färgen och sedan drar jag bara ut den, jag gör liksom inget speciellt. men har man fransar som “lätt går tillbaka” kan man testa vattenfast mascara. De brukar hålla bättre.

  Reply
 • Säljs mascaran på Åhléns ?

  Reply
 • Ja det borde den göra.

  Reply
 • Hittade tyvärr inte mascaran på Åhléns. Köpte en annan från Isadora som heter gran volume mascara. Har du testat? Skulle du i såfall säga att resultatet blir lika bra?

  Reply
 • Inte? Kollade du Kicks?

  Reply
 • Den finns på H&M! 🙂

  Reply
 • Vad heter ögonskuggan du har på dessa bilder?

  Reply
 • […] är ute efter till vardags. När jag ska på fest och vill ha maffiga fransar så väljer jag den här mascaran! […]

  Reply
 • […] Vill ni ha en mascara som ger i princip samma resultat men kostar en hundralapp mindre så bör ni kika på det här inlägget. […]

  Reply
 • håller den hela dagen? Har svårt att hitta en mascara som inte lägger sig under ögonen

  Reply
 • Använder du denna fortfarande. Fortfarande lika inpressed?

  Reply
 • […] Inte nog med att den går att bygga med så kommer den åt varenda lite frans och hela vägen in från roten. Och den torkar inte på en gång, vilket då gör den byggbar, och det gör även att fransarna kan få en bra böj. Det jag gör när jag målat klart fransarna det är att jag trycker till dom lite med fingrarna för att dom ska få en lite mer böjd effekt och det gick alldeles utmärkt med denna. Lämnar inga klumpar och smular inte heller. Den här mascaran hamnar på min Topp tre-lista tillsammans med bland annat denna! […]

  Reply