Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 21, 2016

Busiga lockar

Hej på er och förlåt för att jag inte uppdaterat förrän nu men idag är det min födelsedag! Jag har vart instängd i sovrummet och badrummet hela morgonen då Marcelo pillat på i köket och vardagsrummet, så jag passade på att göra mig födelsedagsfin.

P7210072Idag tänkte jag tipsa er om en sådan enkel grej som gör så stor skillnad när det kommer till håret. Okej hur många av er bränner inte fingertopparna när ni lockar? Jag har en värmehandske för att vara på den säkra sidan men när du lockar såhär som jag ska visa er nu behöver ni inte vara rädda längre. För idag tänkte jag visa er hur man lockar håret så att det ser lite busigare ut. 😉
P7210054Jag använder mig av GHDs kontång och även handsken är därifrån men den behöver man inte använda när man gör detta. 🙂
P7210057Såhär ser den ut framifrån och det den gör är att lockarna blir inte så jämna i formen utan det blir mer beach-style över det hela. Ni hittar tången >>HÄR<< P7210062När jag lockar så gör jag det från rötterna ut i längderna, jag snurrar alltså på hårslingan. Sedan lämnar jag ca 5cm i topparna för dom ska vara raka, det är den här grejen som gör att lockarna blir lite annorlunda från de dockliknande lockarna. 😉P7210060Såhär blir det när locken är klar, det är lockiga längder med raka toppar.P7210068Sedan sprayar jag bak luggen så att ansiktet kommer fram mer.P7210074Innan jag är klar så ruffsar jag lite i längderna för att skapa volymen där och inte mitt på skallen som en svamp. 😉


12 kommentarer12 kommentarer om “Busiga lockar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis!!!ha en rolig dag o hoppas ni hittar på nått skoj!!

  Reply
 • GRATTIS och hoppas du får en fin dag 🙂 Såg på din Snap att Mr Romance var på besök

  Reply
 • Grattis på födelsedagen! Ditt hår är verkligen superfin! Kika gärna in på min blogg, är gravid i vecka 14 med mitt första barn <3 http://www.nouw.com/hellofebruary

  Reply
 • Grattis fina underbara Annica 🙂 jag vill att Big brother 2012 sänds på tv 🙂 aja älskar dig och hoppas att du får en under bar dag. / mvh Petra en av dina änglar <3

  Reply
 • Snygg frisyr och fantastiskt snygga naglar och färg på dem. Vilket märke och färg? Ha en grym födelsedag och ta hand om dig. / Joanna

  Reply
 • Superfina lockar och din färg i håret är så jäkla fin nu!! ♥
  Grattis på födelsedagen, hoppas Marcelo skämmer bort dig rejält 🙂

  Reply
 • Grattis Annica! Hoppas du får/har en härlig Födelsedag.

  Reply
 • Grattis Annica!
  Är halsbandet på bilden en present idag? Det är jättefint! Vart kommer det ifrån? Länge letat efter ett enkelt men snyggt guldhalsband…

  Reply
 • Grattis på födelsedagen 🙂 ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Grattis på födelsedagen…ät en stor bit av tårtan <3

  Reply
 • Grattis på födelsedagen Annica! hoppas du haft en grym dag <3

  Reply
 • Hej Annica! Jag gick in på din länk till din locktång som du använder, men när jag gick in på länken så stod det att den inte fanns kvar längre 🙁 Skulle du kunna tipsa på någon annan liknande locktång? Skulle vara så oerhört tacksam för det!
  Kram 🙂

  Reply