Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | July 20, 2016

Cykelpass på Safe

P7191449 P7191451 P7191454 P7191466Svetten rinner ändå ber jag min lärare haffa min vloggkamera så att jag kan göra en film till er som dyker upp denna vecka! 😉

Gårdagens lektioner på Safe Education såg ut såhär, vi cyklade oss igenom dagen bokstavligt talat. Jag och några till från klassen har ju valt en specialinriktning som heter Endurance där fokuset är kondition, löpning och cykel. Man kunde välja det eller Power som då är olympiska lyft. Men jag älskar ju pulshöjade grejer plus att jag vill att träning ska vara enkelt, jag menar hur mycket redskap behövs för att ta sig ut på en löptur!? 😉

Spinning/ cykelpass, hur många av er har testat det? Är det någon gång som svetten bara rinner om mig så är det under ett cykelpass och igår var det ingen skillnad. Vi fick testa lite olika cykelmetoder, intervaller, cykla allt vi orkar 3 minuter och sedan cykla allt vi orkade i 20 minuter, det var tufft men fasen så kul.

Dock har mitt knäproblem kommit tillbaka, det blev efter löpningen dagen innan. Hjärnan ville mer än kroppen och nu har jag fått så ont att jag har blivit halta Lotta. Men den 16/8 har jag tid hos ortoped och förhoppningsvis får jag svar på vad som måste göras.

Men nu är alla lektioner över, min utbildning är över och det som väntar på fredag är tenta och praktiska prov. Jag känner mig lite mer nervös denna gång just för att jag inte hunnit lösa på lika mycket som förra gången men jag kommer att göra så gott jag kan och skulle det vara så att jag kuggar ja då får jag bara göra om. Då får jag reda på vad det var jag missade på, får träna lite extra på den biten och köra igen. 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “Cykelpass på Safe”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här