Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:25 | July 19, 2016

Lancome Énergie De Vie

P7131062Energie De Vie är en helt ny serie från Lancôme, en fuktgivande powershot proppad med antioxidanter; citronmeliss, gojibär och gentianrot. Antioxidanter är jättebra för vår hud och vårt välbefinnande, dom hjälper till att skydda oss mot yttre påfrestningar.
P7131066Det här var en produkt som drog åt sig mitt intresse, jag älskar ju masker man kan sova med. Det är så skönt ibland att inte behöva sätta undan tid för att lägga mask utan man tar det i samband med att man ska göra sin hudvårdsrutin på kvällen och kör masken istället för nattcreme. Masken ska vara något kylande för att ge huden en uppfiskande effekt men detta var inget som jag själv upplevde…P7131069Ansiktsvattnet är lite annorlunda i sin konsistens vilket gör att man även kan använda den som en återfuktande ansiktscreme. Kanon för den som är lite fetare i huden och bara vill åt en lätt fräsch känsla.
God morgon! Sista dagen på min utbildning, känns helt galet, sedan har jag tentan på fredag vilket innebär praktiskt och skriftligt prov och jag känner mig inte alls lika säker som sist. Så imorgon och på torsdag så ska jag plugga som en galning så att allt sitter och jag känner mig säker.

Hallå! Det är bara två dagar kvar till min födelsedag, hur galet!? Jag har vart medveten om att jag snart fyller år men nu insåg jag att det bara är ett par dagar. Weiii!

PS. Jag kommer framöver alltid skriva ut om produkterna är djurtestade eller inte så fort några produkter är med i bild! 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “Lancome Énergie De Vie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Himla bra att du nu börjat uppmärksamma om produkter är djurtestade eller inte! Din blogg blir bara bättre och bättre 🙂

  Reply
 • Ja bra att du lägger ut om det är djurtestat <3

  Reply
 • Fina o nu andra köper ni om det är djurtestat. Vi hoppas ni en dag att det ska stoppas såklart o handeln med billiga väskor i skinn är ju oftast från hund o det är ju för hemskt kramis.

  Reply
 • Hej kan du i slutet kanske skriva dom är djurtestade eller typ sätta ut någon symbol.
  Jag är emot djurförsök men man tappar sugen o handla varan när man ser att dom är djurtestade. Jag tycker dom som vill veta om dom är testade får kolla det själv. Jag menar inget illa men tyvärr är massa smink testat på djur o se det komma upp har på bloggen jag mår inte bra av o köpa produkten. Å tyvärr köper man en del som är testat. Så kanske typ du kan sätta en stjärna eller något så man inte blir avskräckt. Vet ingen annan bloggare som tar upp det men dom som absolut vill köpa smink utan djurförsök kan leta upp sådana sidor. Som sagt jag menar inget illa men lusten till smink o att handla produkten försvinner när i ser att dom är testade på djur. Mår bra av din blogg o ja en diskret stjärna eller något kanske kan ersätta kramis. Vill tillägga jag är djurvän o även tagit hand om djur. O haft flera själv.

  Reply
 • Förstår hur du tänker. Jag vill själv inte köpa djurtestade skönhetsprodukter, främst för att djuren lider pga vår fåfänga. Jag vill gärna att Annica skriver ut på produkterna om det är ett icke djurtestat märke. Det räcker också för mig att hon påpekar när det inte är djurtestat istället för att skriva djurtestat/icke djurtestat.
  Men en människa som når ut till så många människor kan väl få utnyttja makten hon har att påverka? Om hon skriver när produkterna är testade på djur får det förhoppningsvis fler att känna som du. Man vill inte köpa varan. Om människor slutar köpa djurtestade produkter tvingas ju företagen också sluta med djurförsök för att få upp konsumtionen. Det är ju det enda sättet vi kan påverka på, att just sluta köpa djurtestat.
  Är det inte också jättebra att Annica skriver när ett märke inte är djurtestat? Då får både du och jag tips på bra produkter som vi inte behöver få dåligt samvete av att köpa, utan att behöva googla runt för att veta. Förstår ditt tankesätt helt och hållet, jag ville bara skriva ur ett annat perspektiv. 🙂

  Reply
 • Till jag nej i tycker inte man ska testa på människor. Dom avtjänar ju ett straff. Blir inget bra samhälle om man skulle göra så usch vad hemskt.

  Reply
 • O vill ej höra från läsare någon negativt om detta. För det är inte jag som testar djur jag upprepar jag är emot det men mycket smink o hudvård är testat. Alla har vi väll typ en skinnväska etc o vill etc o massa andra varor. Ref kött äter jag ibland men om jag tycker om hur djuren behandlas men. Snälla annica låt bloggen vara en fortsatt blogg man mår bra av. Jättebra det finns sidor där människor tar upp om hur djur hanteras o reagerar. Men jättebra o få må bra här på bloggen o koppla av från vardagen. Så låt inte elaka kommentarer gå ut över mej nu då får ni vänta er eller påverka dom som gör resten på djur. Jag själv skrivit på listor mot djurförsök men detta är blå en skönhetsblogg o jag läser den blå för o se nya produkter o få dina bra tips ja för att må bra.

  Reply
 • Blev

  Reply
 • Blev lite fel där ska stå jag äter kött men gillar ej hur djuren behandlas o lite andra stavfel. Jag vill inte diskutera om djurförsök men tipsar att det finns många forum för detta där ni kan diskutera o påverka. O i stället för blå ska det ju stå bl a ja sorry för det.

  Reply
 • Annica! Du har ju verkligen höjt K Ceutic till skyarna, och jag har länge funderat på den. Jag blir lätt röd i ansiktet, och dessutom supervarm så att sminket rinner av. Jag svettas även mycket. Även om min foundation är täckande när jag precis applicerat den, så ser man röda ojämnheter på mina kinder igenom den efter någon timme. Tror du att K ceutic skulle passa mig?

  Reply
 • Nu blev jag glad ,eftersom jag är stor djurvän. Och håller helt och hållet med dig Annica. Varför andvända oskyldiga djur till våra produkter. Det värsta är att många av dessa tester är för produkter vi skulle kunna vara utan. Men det är klart man testar på dom som inte kan försvara dig och som man bara kan slänga bort sen.
  Att testa på människor tycker jag är ett bra alternativ , dessa grova förbrytare ,sexualförbrytare,mördare m.m
  Din blogg har nog blivit så stor för du törs och säger vad du känner och tycker.♡ Gå emot mängden.

  Reply
 • Till jag nej i tycker inte man ska testa på människor. Dom avtjänar ju ett straff. Blir inget bra samhälle om man skulle göra så usch vad hemskt.

  Reply
 • Bara en intressant fråga, om du nu ställer dig såhär inför djurtestat smink, hur ställer du dig då i att flera tusentals möss varje år föds upp endast för att testas för botox (för att mängden inte ska vara farlig för oss människor)? Det borde väl vara en aktuell fråga också? 🙂

  Reply
 • Helt rätt Annica! Det är vi konsumenter som måste sluta efterfråga produkter som är djurtestade. Kollar allt jag köper på peta eller leaping bunny för att se så att det är ok. Du som är en influencer inom skönhet gör helt rätt som skriver ut att de är testade på oskyldiga djur, tex hundar som vi vet att du älskar Annica! Bra jobbat!

  Reply