Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:40 | July 18, 2016

Bananpannkakor

bananpannkaka

Morning! 

Idag har jag specialinriktning på min utbildning och man fick välja mellan Power (olympiska lyft) eller Endurance (kondition) och jag valde den sistnämnda just för att jag själv älskar pulshöjande högintensiv träning.

Tips på mellanmål!
1 banan
2 ägg
Vispa ihop och stek på låg värme. Servera med tex kvarg, frukt och bär.
Hemma hos oss äter vi detta typ hela tiden just för att det är så simpelt, det går snabbt och det är ruggigt gott! Perfekt som frukost eller mellanmål. 😉 


8 kommentarer8 kommentarer om “Bananpannkakor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Smakar det ägg?

  Reply
 • Tycker mest det smakar varma bananer.

  Reply
 • Brukar ha i 0,5 dl havregryn också! Då försvinner garanterat äggsmaken.

  Reply
 • Smart!

  Reply
 • Exakt, bananer 🙂

  Reply
 • Nej inte alls.

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Hej hej!
  Jag är 20 år och spelar fotboll, tränar fotboll ca 2-3 ggr i veckan och försöker få in några gympass där emellan.
  Jag blir alltid jättehungrig efter ca 1 timme efter träning, tar oftast en banan eller en protein shake direkt efter träningen. min fråga till dig är vad som kan vara bra att äta efter man har tränat. Äter mycket ägg men behöver variera mig lite mer känner jag. har du några tips?
  Ha en bra dag! kram

  Reply