Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:55 | July 17, 2016

Sephora Sleeping Mask

P7161338 P7161339 P7161340 P7161343 P7161345 P7161346Alltså vet ni, nu är jag hemma efter nästan 12h på utbildningen… Kommer berätta mer sedan för nu ska jag laga mig en god middag, slänga mig i badet och lägga ansiktsmask. Det var ett tag sedan jag lade ansiktsmask förutom igår då jag testade denna från Sephora, Dessa kostar typ 40kr eller något sådant och är egentligen till för natten så att man ska sova med dom men tyvärr upplever jag att dom är lite för kladdiga för det så jag kör dom på morgnarna istället i ca 15 minuter.

Alla dessa kapslar har olika funktioner, just den här ska värka återfuktande och arbeta på fina linjer… Jag skulle inte säga att jag märker någon jätteskillnad så, men det jag gör för att få en härlig effekt av denna är att jag låter den ligga i kylen över natten och lägger den sedan på morgonen för att den ska ha en svalkande och avsvällande effekt på huden. Smart va!? 😀

Så har ni några crèmer hemma som är i gelkonsistens, testa att lägga in dom i kylen ett tag för att får en mer svalkande effekt när du sedan applicerar den. 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här