Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:24 | July 17, 2016

Mina PT-kunder

PTstockholmSå söndag kväll och hur gick det idag på Safe Education? Jo jag började kl9 med fallbeskrivningar där vi fick ett fall att lösa, hur vi skulle lägga upp träningsprogram etc för olika personer. Sedan hade vi även testmetodik där vi mäter hur spänstig man är, hur mycket fett man har, hur bra kondition och bra återhämtning.

På eftermiddagen hade jag mina kunder, jag hade tre stycken där den första ville ha ett högintensivt cirkelpass och jag måste bara tacka Pischa och hennes WörkOut för den har verkligen hjälpt mig mycket i min utbildning. Min andra kund ville ha ett axel- och tricepspass med fokus på rätt teknik och min sista ville bara känna sig bekväm med vissa övningar. Att kunna känna sig redo och säker när hon gör övningar på gymmet så det blev mer som ett inspirationspass så tre helt olika kunder men alla var lika roliga. Det bästa av allt var att dom hade lämnat betyget “Mycket bra” och det värmde så i hjärtat, även mina lärare sa att allt såg bra ut och att jag hade koll på det jag gjorde och även kunden så det känns verkligen som jag har koll på detta.

Jag är så peppad på detta, jag pratade även med Marcelo när jag kom hem och skulle det skita sig med min blogg så kommer jag garanterat gå över heltid som PT. 😀


4 kommentarer



4 kommentarer om “Mina PT-kunder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Svara gärna på denna snabba enkät på 10 frågor angående skönhetsprodukter och veganism. Man är självklart anonym! 🙂

  Reply
 • Du kommer bli en grymt bra PT och din blogg kommer finnas kvar länge 🙂 Vilka vackra rosor du visade på Snap. Mr Romancse som varit framme ? Ha en bra dag

  Reply
 • WOW! Vad kul att det gick så bra!! 😀
  Jag skulle lätt anlita dig som PT!

  Reply
 • Hej Annica. Har sedan big brother följt dig via din blogg och beundrar din motivation och ditt driv genom åren som har gått, så kul att få läsa och se. 🙂

  Jag är en 21 årig tjej och väntar mitt första barn i november. Jag har under de senaste månaderna fått väldigt ont i ryggen och känner att jag har en jätte dålig hållning i kroppen. Det känns bland annat som att jag svankar för mycket och att mina axlar är för långt fram så att jag får en liten ‘kutrygg’.
  Min fråga till dig är om det finns någon träningsövning som jag kan göra för att underlätta mina ryggbesvär och kanske till och med bli av med överflödig vikt? Då jag redan är en aning överviktig (79kg, 168cm) och känner att min kropp kommer gå sönder om jag ska gå upp ytterligare i vikt vilket jag antagligen kommer göra nu dom sista månaderna som gravid.

  Jätte tacksam för svar 🙂 Kram

  Reply